Ahmet Davutoğlu, Ümit Özdağ - Süleyman Soylu geriliminde tarafını seçti

TAKİP ET

Ahmet Davutoğlu cephesi, Süleyman Soylu ve Ümit Özdağ arasındaki gerilimde tarafını seçti. Gelecek Partisi'nin resmi sosyal medya hesabından yayınlanan bir video ile Ümit Özdağ hedef alındı.

Ahmet Davutoğlu'nun başında olduğu Gelecek Partisi, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı hedef alan bir video paylaştı.

Gelecek Partisi'nin videoyu Ümit Özdağ ile Süleyman Soylu arasında yaşanan gerilimin ardından yayınlaması dikkat çekti. "Irkçılık diye bir siyaset olmaz" başlıklı videoda Özdağ'a yönelik sert ifadeleri kullanıldı.

Yayınlanan videoda şu ifadelere yer verildi:
"Çıkıp toplumda bütün yabancıları düşmanlaştıran bunun üzerinden bir siyaset kurgulayan bir akıl var. Tehlikeli olan şey bu. Bunun siyaseti olmaz. Toplumda böyle bir hassasiyet var diye bu kurgulanıp yeni bir siyasi partinin kaldıracı haline getirilemez. Memlekete öğrenci olarak gelmiş insan saldırıya uğruyor. Bu anormal geliyor bana. Ben buna karşıyım ve bunun çok riskli olduğunu düşünüyorum. Mahsunların, mağdurların dahil edilerek bir yabancı düşmanlığı üzerinden bir siyasi partiyi yürütmek '11'de İçişleri Bakanlığı önüne erkeksen gel' demek nasıl bir laf ya? Bu ülke bu üsluptan ne kazanacak?"

Devlet Bahçeli, Süleyman Soylu - Ümit Özdağ geriliminde tarafını seçti

Ümit Özdağ - Süleyman Soylu gerilimine CHP'den ilk yorum geldi: Memursun

Süleyman Soylu - Ümit Özdağ gerilimi: İçişleri Bakanlığı'na yürümesine engel, çok sert açıklama

ahmet davutoğlu ümit özdağ süleyman soylu gelecek partisi