Yılmaz Özdil: "Vatanını satıp gelmiş ahlaksız küstah bir tane Afgan bize akıl veriyor, Türkiye'de sadece Türk olmak suç"

TAKİP ET

Yılmaz Özdil, Afgan bir gazetecinin Tanju Özcan'a ve Türk kadınlarına hakaret etmesi ile ilgili 'Ben bu küstahlığı, terbiyesizliği, ahlaksızlığı çok da şaşırtıcı bulmadım. AKP politikaları yüzünden artık Türkiye'de sadece Türk vatandaşı olmak suç' dedi. 

Yılmaz Özdil, Nokta Tv canlı yayında gündeme dair bazı söylemlerde bulundu.  Geçtiğimiz gün bir video yayınlayarak Türk kadınlarına ve Tanju Özcan’a hakaret eden Afgan gazeteci hakkında Özdil, “Ben bu küstahlığı, terbiyesizliği, ahlaksızlığı çok da şaşırtıcı bulmadım. AKP politikaları yüzünden artık Türkiye'de sadece Türk vatandaşı olmak suç. Bir tane Afgan, kendi vatanını satıp gelmiş ahlaksız herif, kendi çoluğunu çocuğunu terk edip, kendi vatanını bırakıp buraya gelmiş. Bu ahlaksız küstah bize akıl verebiliyor. Çünkü maalesef bunu hak etmiş vaziyetteyiz. Türkiye'de artık sadece Türk milletinin ferdi olmak aşağılanmayı gerektirir. Bundan daha büyük onursuzluk, iğrençlik olamaz” diye konuştu.

"TÜRK’E TÜRK DENMESİN DİYE ANDIMIZI YASAKLADILAR"
“Bu ülkede ağız dolusu Rus, Alman, İngiliz, Fransız diyebilirsiniz ama Türk'e Türk denmesin diye andımızı yasakladılar bu ülkede. Bu milletin bağrından çıkmış yardım kuruluşu Kızılay'ın adındaki Türk kelimesini attılar. Millet Kızılay'a bağış yapsın diye Kızılay kuruldu, bağışları toplayıp Afrika'da iftar veriyorlar.”

"TÜRKİYE’DE SADECE TÜRK MİLLETİ OLMAK SUÇ"
Özdil, ülkemizdeki kaçak göçmenler için şunları söyledi;

“Türkiye'de milyonlarca vatandaşı açlık sınırının altına mahkum ediyorlar. Ama Türkiye'ye doldurdukları 5,5 milyon Suriyeliye 52 milyar dolar harcamakla gurur duyuyorlar.

Biat etmiş bir kitle hâlâ bu zihniyete oy veriyor. Dolayısıyla AKP politikalarına baktığımızda çok açık bir şekilde görüyoruz ki, Türkiye'de sadece Türk milleti olmak suç.”

"BİZ IRKÇI DEĞİLİZ SİZ VATAN HAİNİSİNİZ"
“Emperyalizmin uşağı, maşası 2. cumhuriyetçiler var bu ülkede. Tarikat, cemaat, zır cahil atmosferi var. Bunların hepsinin koalisyonu dönüyor bize akıl veriyor, ‘Siz ırkçısınız' diyor. Biz ırkçı değiliz, siz vatan hainisiniz. Suriyelilere kimse karşı değil ama Suriye de karşı değil. 5,5 milyon Suriyeliyi Türkiye'ye niye dolduruyorsun, Amerikan ajanı, Amerikalılarla beraber kendi ülkesinde silah çekmiş Afganları sen kendi ülkene niye dolduruyorsun kardeşim?

Gelen Afganların hepsinin mazlum olmadığını biliyoruz. Bunlar Amerikan ordusunun iş birlikçileri. Bunları Amerika'ya alamayacakları için muhtemelen para verdiler ve Türkiye'ye sokuyorlar.”

"BU BİR DEMOGRAFİK BOMBA"
“10 sene sonra Türkiye'deki demografinin ne olacağını kimse düşünüyor mu? Çok açık bir şekilde Türkiye'yi imha etme operasyonu. Bu bir demografik bomba.”

Özdil, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a soruşturma açılmasına da tepki göstererek “Suriyelilere Türk vatandaşlarına göre ayrımcılık yapıldığında soruşturma açtınız mı? Açmadınız. Bu ülkede Suriyelilere ayrımcılık yapıldığında soruşturma açılmıyorsa, Türk vatandaşları konusunda ayrımcılık yapıldığında niye soruşturma açılıyor? Tanju Özcan'ın yaptığı doğrudur yanlıştır manasında söylemiyorum, böyle çifte standart olur mu?” dedi.

SOYLU’NUN O SÖZLERİNİ HATIRLATTI
Yılmaz Özdil, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Benden daha iyi göç yöneten bir ülke gösterilirse ben adımı değiştiririm” sözlerini hatırlatarak Soylu’ya şunları söyledi;

 “İçişleri Bakanımız artık Hüseyin Soylu, İbrahim Soylu, Kazım Soylu… ‘Benden daha iyi göç yöneten bir ülke gösterirsen ben adımı değiştirim' dedi. O yüzden senin adın bundan sonra Hüseyin Soylu, Recep Soylu, Yılmaz Soylu, Ahmet Soylu. Senin adın artık değişti. Ben senin adını değiştirdim”

Fatih Altaylı'dan Türklere hakaret eden Afgana tepki: Karısını, kızını bırakıp kaçan bir 'itten' ders alıyoruz!

Türklere ve Tanju Özcan'a hakaret eden Afgan Sunatullah Saadat, Türkiye'ye kaçak yollarla gelmiş!

Bağcılar'da 10 yaşındaki çocuğu taciz eden Afgan kaçak çıktı

Hulusi Akar'dan Afganistan açıklaması: Afgan kardeşlerimizin huzuru için talibiz

Lütfü Türkkan belge paylaştı: Afgan kaçaklar, Türkiye'de 'sığınmacı' olma yolunda!

Tanju Özcan'dan Suriyeliler için referandum çağrısı!

Suriyeliler araştırması: Kalabalık oldukları şehirlerde işsizlik, enflasyon ve hayat pahalılığı daha yüksek!

Belçika'dan skandal talep: Türkiye'yle Suriyeliler için yapılan anlaşma genişletilsin, Afganları da kapsasın!

Mardin'da Suriye uyruklu canlı bomba etkisiz hale getirildi!

Cumhurbaşkanı açıkladı: Afganistan'dan 10 milyon kişi göç edebilir!

türkiye afgan kaçak tanju özcan türk yılmaz özdil