Ümit Özdağ'dan Hilal Kaplan'a: "Gereken sadece yargılanman!"

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medyadan kendisini hedef alan pelikancı Hilal Kaplan'a yanıt verdi. Özdağ, Kaplan'a "Suçlusun, gereken sadece yargılanman" dedi.

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile TRT Yönetim Kurulu'na atanan pelikancı Hilal Kaplan, sosyal medya hesabından Ümit Özdağ'ı hedef aldı. 

Kaplan, "CIA ajanları ile Washington’daki sözde Kürdistan panellerinde fink atan ümitsiz: Terör örgütü MLKP kurucusuna bin selam çakan & tweeti hâlâ duran terör sempatizanına sahip çıkmak için lafı kurnazca dolandırma. Muhatabım olamazsın" dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ YANIT VERDİ: "GEREKEN SADECE YARGILANMAN"
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kaplan'a yanıt verdi. Hilal Kaplan'ın paylaşımını alıntılayan Özdağ, "Bir zamanlar 'Demokrat Öcalan ve Kürdistan' naraları atan sen şimdi sözde Kürdistan diyorsun ya. Bu bile büyük gelişme. Suçlusun, gereken sadece yargılanman" dedi.

Özdağ, şu ifadeleri kullandı:
"Büyük vatansevmez Hilal Kaplan ne demiş? Türk Dışişleri Bakanlığı’nın resmî görevlendirmesi ile katıldığım toplantı bu Hilal. Bir zamanlar 'Demokrat Öcalan ve Kürdistan' naraları atan sen şimdi sözde Kürdistan diyorsun ya. Bu bile büyük gelişme. Suçlusun, gereken sadece yargılanman."

Hilal Kaplan'ın Ermeni dernekten İngiliz konsolosluğunda ödül aldığı ortaya çıktı!

Pelikancı Hilal Kaplan'ın sözde Ermeni soykırımı etkinliğine katıldığı ortaya çıktı

ümit özdağ hilal kaplan zafer partisi sosyal medya