Sarıklı amiral ile ilgil AK Parti'den yeni açıklama

TAKİP ET

Mesai saatinde, resmi araçla tarikata giden amiralle ilgili AK Parti'den yeni bir açıklama geldi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, haftalık basını bilgilendirme toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik'in haftalar sonra sarıklı amiral konusunda yeni bir açıklama yapması dikkat çekti.

'SARIKLI AMİRAL' AÇIKLAMASI
"Sarıklı amiral" görüntüleriyle ilgili adım atılmadığı eleştirileriyle ilgili de Çelik, "O görüntüye olumlu bakmıyoruz. Doğru da kabul etmiyoruz. Meşru da kabul etmiyoruz. Bu bildiriye de karşıyız" dedi.

Tarikat evine giden amiralin, şoförü ve korumasının ifadeleri ortaya çıktı

Tarikat evine giden Tuğamiral, Meclis gündeminde: Cübbeli amiral gibi kaç asker var?

'Tarikat evine giden Tuğamiral' haberine erişim engeli getirildi

AMİRAL BİLDİRİSİ
Çelik, emekli amirallerin Montrö duyurusuyla ilgili de CHP'den gelen açıklamalara yanıt verdi.

Çelik, "Hemen sahiplenenlerin bunu niye sahiplendiği, eğer içeriği ve zamanlaması değiştirilmişse onlara sorulması gereken bir şeydir. Bize sorulması, akılla izah edilecek bir mesele değildir" dedi.

Bildiriye imza atan emekli amiral eşiyle birlikte ordu evinden atıldı!

Montrö Bildirisi'ne imza atan 14 emekli amiral tahliye edildi!

128 MİLYAR DOLAR 
Çelik, "CHP emekli amiraller bildirisi konusundaki sınıfta kalan tavırlarını örtmek için 128 milyar dolar meselesini sürekli ortaya çıkarıyorlar. En güzel cevabı kendi milletvekilleri verdi" ifadelerini kullandı.

CHP VE İYİ PARTİ BELEDİYELERİ'NDE DE VARMIŞ!
Ömer Çelik, AK Partili belediyelerden yurtdışına kaçırılan insanlarla ilgili, "Aynı durum CHP ve İYİ Parti belediyelerinde de varmış. İçişleri Bakanlığımız soruşturacak, usul, hata, yanlış, suç ne varsa yargıya intikal edecek. Süreç şeffaf bir şekilde ilerleyecek" ifadelerini kullandı.

KKTC'DE KURAN KURSLARI KARARI
KKTC Anayasa Mahkemesinin Kur'an kurslarına ilişkin kararıyla ilgili de Çelik, "Tabii ki Türkiye'nin de atacağı adımlar vardır. Cumhurbaşkanı Tatar da bunun düzeltilmesi gerektiğini ifade etti. Dolayısıyla koordinasyonlu şekilde süreci takip etmeye devam edeceğiz. Konjonktür hazretleri ve mevzuat efendiye demokrasiyi kurban edemeyiz" dedi.

ak parti sarıklı amiral