Amed Sportif ve Fenerbahçe kadın futbol takımlarının maçında olaylar çıktı, Fenerbahçeli futbolculara saha içi ve dışından saldırılar oldu

TAKİP ET

Diyarbakır'da, Amed Sportif ve Fenerbahçe kadın futbol takımları arasında oynanan maçta olaylar çıktı.

Diyarbakır'da kadın futbol takımları arasında oynanan maçta şoke eden anlar. Amed SF'nin ağırladığı Fenerbahçe maçına çıkan olaylar damga vurdu. Fenerbahçe'nin 2-1 önde olduğu sırada Amed SF takımı oyuncusu bir şahıs, Fenerbahçeli futbolculara saldırdı.

Bir futbolcuyu saçından yere düşüren kişiye tribünlerden de bazı kişilerin destek verdiği görüldü. Olaylar sırasında tribünlerden Fenerbahçe futbol takımının üzerine taş ve sopalar atıldı.

YARALILAR VAR
Polis eşliğinde soyunma odasına ulaşan Fenerbahçeliler'in son halleri kameralara yansıdı. Oyuncular soyunma odasından saldırı sonucu oluşan yaraları paylaştı. Fenerbahçeli oyuncular, yerde tekmelenen arkadaşları olduğunu ifade etti.



BAŞINA KRAMPONLA TEKME ATTI
Fenerbahçeli bir kadın futbolcu yerde yattığı sırada, Amed SF takımından bir başka futbolcu tekme attı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

FENERBAHÇE'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMA
Maçın ardından Fenerbahçe'den çok sert bir açıklama yapıldı. Açıklamada "Türk sporu adına utanç vericidir" denildi.

Sarı Lacivertlilerin açıklaması şöyle:
"Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımızın, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 17. haftasında bugün Amed Sportif Faaliyetler ile oynadığı maçta kullandığımız penaltı atışının ardından, sebepsiz şekilde saldırı ile başlayan olaylar kabul edilemezdir!
 
Amed Sportif Faaliyetler takımı oyuncularının, teknik ekiplerinin, maçı yöneten hakemlerin tutum ve davranışları, sporcularımıza yaptıkları saldırı ve devamında gelişen olaylar, sporcularımız darp edilirken hakem tarafından gösterilen üç kırmızı kart ve tribünlerden tuğla atılmasına kadar uzanan kavga ortamı, Türk sporu adına utanç vericidir.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak başta bu saldırıyı başlatan rakip takımdan Sultan Demir isimli spora yakışmayan kişi olmak üzere, bu çirkin saldırıda payı olan her bir ismin gereken cezayı almaları adına Türkiye Futbol Federasyonu’nu göreve davet ediyor, maç esnasında ve maç sonunda yaşanan olayları en ince detayına kadar titizlik ve ciddiyetle incelenmesini, araştırılmasını ve kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz.

Armamızı taşıyan sporcularımıza, teknik ve idari ekibimize maç sırasında ve sonrasında yaşatılan bu çirkin saldırının ve utanç verici olayın cezasız kalmaması için tüm yetkilileri göreve davet ediyor, konunun takipçisi olacağımızın tüm kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz."

Batuhan Çolak yazdı: Diyarbakır'da sözde Kürdistan tabelaları!

Kürdistan rezaleti büyüyor: DEVA ve Gelecek partilerinden skandal sözler!

Sözde Kürdistan propagandası İfade ve düşünce özgürlüğü sayıldı, Araştırma görevlisi beraat etti


amedspor fenerbahçe amed sf diyarbakır olaylar fenerbahçe diyarbakır