Anasayfa
  • Gündem
  • Spor
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Teknoloji
  • Kültür-Sanat
  • Sağlık Yaşam Eğitim
  • Ara
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yılmaz Güney gerçeklerine bir yenisi eklendi: "Ağabeylerim İlhan Feyman'ı boynundan Alper Feyman'ı kalbinin üstünden bıçakladı"
Gündem
Yayınlanma: 16 Eylül 2023 - 14:57

Yılmaz Güney gerçeklerine bir yenisi eklendi: "Ağabeylerim İlhan Feyman'ı boynundan Alper Feyman'ı kalbinin üstünden bıçakladı"

Kültür Bakanlığı Sanatçısı Orhan Feyman: "Yılmaz Güney, Club 12'de ağabeylerim İlhan Feyman'ı boynundan diğer kardeşim Alper Feyman'ı kalbinin üstünden bıçaklayıp karanlıktan istifade ederek kaçtı."

Gündem
16 Eylül 2023 - 14:57
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yılmaz Güney gerçeklerine bir yenisi eklendi:
Türkiye'de bazı kesimler tarafından oyuncu, yönetmen, senarist ve yazar olarak tanıtılan Yılmaz Güney, doğum günü nedeniyle çeşitli gruplar tarafından anılmaya devam ediyor.

Yılmaz Güney ile ilgili her geçen korkunç gerçekler ortaya çıkarken bu kez Kültür Bakanlığı Sanatçısı Orhan Feyman'dan dikkat çeken açıklama geldi. 

Orhan Feyman yaptığı paylaşımında "Yılmaz Güney, Club 12'de (İstanbul Sıraselviler) ağabeylerim İlhan Feyman'ı boynundan diğer kardeşim Alper Feyman'ı kalbinin üstünden bıçaklayıp karanlıktan istifade ederek kaçtı. Olaya sebep olan Tuncel Kurtiz kaçamadı ve çok ağar hasar aldı.Günler sonra araya film yapımcıları girdi ve yılmaz af diledi." Feyman'ın bu açıklamasını o dönem Yılmaz Güney'in sevgilisi olan Gülsüm Kamu, bir röportajında böyle doğruladı ve bir başka suç itirafında bulundu: "Yılmaz Güney çok ciddi, çok sert bir adamdı. Mesela hep beraber bir gece kulübüne gideriz, mini etek giymişsem hemen mendilini çıkarıp bacağımı örterdi. ‘Benim yanımda bir kadın bu şekilde oturamaz’ derdi. Club 12’de bir gece ben sahnedeyken bir pandomima koptu. Yılmaz Güney, İlhan Feyman’ın bizim orkestrada çalan kardeşini göğsünden bıçaklamış. Yakın arkadaşım Tülin Elgin’le beraber kaçıp bizim eve gittik.Gece yarısı kapı çalındı. Bir baktım askeri bir cip, Tülin’le beni alıp şahit diye karakola götürdüler. Ne diyeceksin, ikimiz de ‘Biz hiçbir şey görmedik’ dedik. Yine Yılmaz’la bir film çekiyoruz, benim o tarihte kırmızı Pontiac Lemans bir arabam var. Setten dönüyoruz; Yılmaz ‘Bırak ben kullanayım’dedi. Çok da içkili, versem bir türlü, vermesem bir türlü. Çaresiz verdim, tam Tarabya’da birisine çarpmasın mı? Allah’tan ölüm kalım yok, hemen beni geçirdi direksiyona. Karakola gittik, hadise benim üstüme kaldı, ertesi gün ‘Gülsüm adama çarptı’ oldu." dedi.

 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hala FETÖ virüsünü bünyeden söküp atamadık"
İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması
İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP, DEM Parti olarak beraber yürüme karar verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP, DEM Parti olarak beraber yürüme karar verdik
Ömer Çelik:
Ömer Çelik: "Tarihi bir konuşma olacak"
Son Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hala FETÖ virüsünü bünyeden söküp atamadık"
Türkiye'nin Oscar adayı filmi belli oldu
Türkiye'nin Oscar adayı filmi belli oldu
Üç kızının gözü önünde TikTok fenomenini öldürdüler!
Üç kızının gözü önünde TikTok fenomenini öldürdüler!
45 gün içinde başvurmayan tapu sahipleri hakkını kaybedecek
45 gün içinde başvurmayan tapu sahipleri hakkını kaybedecek
İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması
İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması
CHP'nin İzmir kongresinde kavga çıktı. Sandalyelerin üzerinden atlayarak birbirlerine saldırdılar
CHP'nin İzmir kongresinde kavga çıktı. Sandalyelerin üzerinden atlayarak birbirlerine saldırdılar

Ana Sayfa
Gündem
Spor
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Medya
Teknoloji
Kültür-Sanat
Sağlık
Yaşam
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Medya
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.