Yenidoğan çetesi soruşturmasında her gün yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
Ortaya çıkan tape kayıtlarına göre, kapatılan Bağcılar Şafak Hastanesi'nde meslekten men edilen doktor E.V'nin başka bir doktorun kaşesiyle ameliyatlara girdiği ortaya çıktı.
İşte o konuşmalar:
E.O: Abi dün ölmüş mide ameliyatında birisi dün öğleden sonra. İki gün önce ameliyat olmuş. E.V. Bey yapmış.
Şüpheli M.M.: Eee yani?
E.O: Abi iki gün önce ameliyat yapmış sabah taburcu etmişler hastayı hastaneden. Hasta eve gittikten sonra E.V. Bey'i aramış işte hani bulantısı var kusması var falan diye. E.V. de çok şey yapmamış telefonda hani bunlar normal olabilecek şeyler falan filan demiş. Ondan sonra tekrar aramışlar demişler ki hani bu çok kötü işte biz hastaneye getiriyoruz hastaneye gel filan diye. Getirdiklerinde zaten tam kendinde değilmiş. İşte müdahaleye başlamışlar, bilgi vermiş şimdi müdahale ediyoruz diye, bir saat sonra da başınız sağ olsun diye bilgi vermişler.
Şüpheli M.M.: E.V. başkasının üzerine yapıyor hastane buna müsaade ediyor.
E.O: İşte orada büyük sıkıntı.
E.V. beyin diploması askıdaymış herhalde abi.
Şüpheli M.M.: Evet askıda yapması yasak.
E.O: İşte o yüzden bayağı bir olay problem çıkacağa benziyormuş.
Gündem
Yayınlanma: 21 Ekim 2024 - 16:02
Yenidoğan çetesi soruşturmasında yeni ayrıntılar ortaya çıktı: Meslekten atılan doktor ameliyata girmiş!
Tape kayıtlarına göre, kapatılan Bağcılar Şafak Hastanesi'nde meslekten men edilen doktor E.V'nin başka bir doktorun kaşesiyle ameliyatlara girdiği ortaya çıktı.
Gündem
21 Ekim 2024 - 16:02