Soğuk Savaş'ta soruldu: "Ankara'da yapılan sarayın saray olmadığını iddia edenlere ne cevap verilir?"

Gülersen Kaybedersin programında sorulan "Ankara'da yapılan sarayın saray olmadığını iddia edenlere ne cevap verilir?" sorusu gündeme damga vurdu.

Soğuk Savaş'ta soruldu: "Ankara'da yapılan sarayın saray olmadığını iddia edenlere ne cevap verilir?"

Soğuk Savaş adlı YouTube kanalında yayınlanan Gülersen Kaybedersin programına Merve Oflaz ve Sitare Akbaş konuk oldu.

Programda Boğaç Soydemir'in, konuk olarak katılan Merve Oflaz'a orduğu soru gündeme damga vurdu.

Yapılan şakalara gülenin elendiği "Ankara'da yapılan sarayın saray olmadığını iddia edenlere ne cevap verilir?" sorusu soruldu.

Sorunun yanıtını soran Oflaz, "Ne cevap verilir" dedi. Soydemir, yanıt olarak "Külliyen yalan" cevabını verdi. Programda yer alan katılımcılar ve ekip gülerek tepki verdi.

İşte o anlar:

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız