İstanbul'da çekiciye yol vermeyen sürücü tartışma yarattı: 'Arabada bebek var' denilmesine rağmen yol vermedi

Bebeğiyle yolda kalan bir aileyi taşıyan çekicinin geçişi engellendi, araç böyle kazaya zorlandı.

İstanbul'da çekiciye yol vermeyen sürücü tartışma yarattı: 'Arabada bebek var' denilmesine rağmen yol vermedi

İnsanların kaza veya yolda kalma durumunda yapılması gereken acil müdahaleler için, adeta zamanla yarışan çekiciler, özellikle İstanbul gibi metropollerde kendilerine yol verme konusunda zorluk çıkaran sürücülerden yana oldukça dertli.

Sosyal medyada sık sık sürücülerin diğer sürücülerin geçişlerine engel olunduğu görüntülerde, İstanbul'da bir yenisi daha eklendi. Kuzey Marmara yolunda kaydedilen görüntülerde, bilinmiyen bir nedenden dolayı bir sürücü çekicinin önü kesilerek kazaya zorlandı. 

Çekici içerisinden o anları kaydeden şoför, "Arabada bebek var, oğlum jandarma geliyor" diyerek önünün açılması istendi. Duruma aldırış etmeyen öndeki aracın sürücüsü, çekicinin önünde fren yapmaya devam etti. 

İşte o görüntüler:

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız