Anasayfa
  • Gündem
  • Spor
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Teknoloji
  • Kültür-Sanat
  • Sağlık Yaşam Eğitim
  • Ara
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Vatandaştan Kemal Kılıçdaroğlu'na: "Erdoğan'ı devir, nasıl devirirsen devir."
Siyaset
Yayınlanma: 21 Nisan 2023 - 18:17
Güncelleme: 21 Nisan 2023 - 18:22

Vatandaştan Kemal Kılıçdaroğlu'na: "Erdoğan'ı devir, nasıl devirirsen devir."

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bayramın ilk gününde depremde büyük yıkıma uğrayan Adıyaman'a geldi. Depremden etkilenen vatandaşların mezarlarını ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na mezarda yakınlarını ziyaretine gelen başka bir yurttaş da, “Tayyip Erdoğan’ı devir, nasıl devirirsen devir” dedi.

Siyaset
21 Nisan 2023 - 18:17
Güncelleme: 21 Nisan 2023 - 18:22
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Vatandaştan Kemal Kılıçdaroğlu'na:
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu iller arasında yer alan Adıyaman'a geldi. Kılıçdaroğlu, ilk olarak Adıyaman Belediyesi Mezarlığı'nda depremde yaşamını yitirenlerin mezarlarını ziyaret etti, karanfil bıraktı, dua etti. Bir kadın Kılıçdaroğlu'na mezarlıkta, "Kemal Bey, bir tek siz yanımızdasınız. Allah sizden razı olsun" dedi.

Millet İttifakı’nı oluşturan altı siyasi partinin genel başkanları, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları ile ittifakın büyükşehir belediye başkanları Ramazan Bayramı’nın ilk gününde deprem bölgesinde her biri ayrı bir ilde olmak üzere vatandaşlarla Halil İbrahim Sofrası Buluşması’nda bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bayramın ilk gününde Adıyaman'a geldi. Kılıçdaroğlu, sabahleyin ilk olarak Adıyaman Belediyesi Mezarlığı'na gelerek depremde yaşamını yitiren yurttaşların mezarlarını ziyaret etti, karanfil bırakarak dua etti.

"NE OLUR BABAMIN MEZARINA GELİN"

Kılıçdaroğlu’nun mezarlık ziyareti sırasında depremde babasını kaybeden bir kadın yurttaş, “Babam CHP’liydi. Ne olur onun mezarına gidin. Ne olur babamın mezarına gelin. Babam hepsinin, herkesin öğretmeniydi. Hayatı hep CHP’ydi. 1940 doğum, 60 yılından beri CHP’li babam” dedi. Kadın, gözyaşlarına hâkim olmadı. Kılıçdaroğlu, kadına, babasının mezar yerini sordu ve başsağlığı dileklerini iletti. Kılıçdaroğlu, danışmanlarına kadının babasının mezar yerini öğrenmeleri konusunda talimat verdi.

"BİZ GELECEĞİZ"

Kılıçdaroğlu, kadına, “Oraya (mezarın başına) gidin, biz geleceğiz” dedi.

Mezarda yakınlarını ziyaretine gelen başka bir yurttaş da Kılıçdaroğlu’na, “Tayyip Erdoğan’ı devir, nasıl devirirsen devir” dedi.

"KEMAL BEY, BİR TEK SİZ YANIMIZDASINIZ"

Kılıçdaroğlu, bayramın ilk günü depremde yakınlarını kaybeden ve yakınlarının mezarlarını ziyaret eden yurttaşlara başsağlığı dileklerini iletti. Bir kadın, kızının Kılıçdaroğlu’nu çok merak ettiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, genç kıza sarıldı. O sırada bir kadın Kılıçdaroğlu’na, “Kemal Bey, bir tek siz yanımızdasınız. Allah sizden razı olsun” dedi.

Kılıçdaroğlu'na, CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ile Engin Özkoç, Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı ve CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet eşlik etti.

"BENİM HAKKIM VARSA BEN HELAL ETTİM"

Öte yandan Kılıçdaroğlu ve yanındakilerin mezarlıkta dua ettiği sırada bir kişi sözlü tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, daha sonra Twitter hesabından, "Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir. Bugün bunları konuşmayalım, kayıplarımızı hakkıyla analım. Lütfen o insanımızı da ifşa edecek şeyler yapılmasın, özellikle sosyal medyada sorumlu davranalım. Benim hakkım varsa ben helal ettim" açıklamasını yaptı.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
CHP'de iki isme ihraç ! Tanju Özcan ve Serkan Tuncer...
CHP'de iki isme ihraç ! Tanju Özcan ve Serkan Tuncer...
MHP'de bir il teşkilatı daha feshedildi
MHP'de bir il teşkilatı daha feshedildi
Kemal Kılıçdaroğlu: Kurultay sürecini başlatıyoruz
Kemal Kılıçdaroğlu: Kurultay sürecini başlatıyoruz
YSK, CHP'ye mutlak butlan reddinin gerekçesini açıkladı
YSK, CHP'ye mutlak butlan reddinin gerekçesini açıkladı
Son Haberler
MİT kredi kartı şebekesini çökertti
MİT kredi kartı şebekesini çökertti
CHP'de iki isme ihraç ! Tanju Özcan ve Serkan Tuncer...
CHP'de iki isme ihraç ! Tanju Özcan ve Serkan Tuncer...
Alman milyoner varis ve 'akıl hocası' 24 saat arayla ölü bulundu
Alman milyoner varis ve 'akıl hocası' 24 saat arayla ölü bulundu
ABD'ye alınmayan hakeme, UEFA'dan güzel haber!
ABD'ye alınmayan hakeme, UEFA'dan güzel haber!
Trump resmen açıkladı: İran ile mükemmel bir anlaşma yaptık
Trump resmen açıkladı: İran ile mükemmel bir anlaşma yaptık
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adıyaman'da türbe ziyareti sırasında arbede çıktı!
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adıyaman'da türbe ziyareti sırasında arbede çıktı!

Ana Sayfa
Gündem
Spor
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Medya
Teknoloji
Kültür-Sanat
Sağlık
Yaşam
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Medya
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.