Ülkü Ocakları eski başkanı Çağrı Ünel'e saldırı girişimi: 2 kişi öldü
Mersin Ülkü Ocakları eski il başkanı Çağrı Ünel'e kent merkezinde saldırı girişiminde bulunuldu. Ünel, silahla 2 kişiyi vurarak öldürdü.

15 Mart 2022 - 17:22 - Güncelleme: 15 Mart 2022 - 18:56
Olay saat 13.30 sıralarında Kuvayimilliye Caddesi, Toroslar Belediye Binası karşısında Ziraat Bankası önünde meydana geldi.
Mersin'de yerel yayın yapan MersinVatan'ın haberine göre Çağrı Ünel, Adana’dan gelen iki kişiyle banka önünde tartıştı. Silahını çeken ünel, henüz adı açıklanmayan ve 22 yaşında olduğu belirtilen bir kişiyi öldürdü.

Ünel'in kurşunları sonucu ağır yaralanan bir başka kişi ise kaldırıldığı Mersin Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Olaydan sonra Çağrı Ünel, polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak yeni gözaltıların da olduğu öğrenildi.

YORUMLAR