Lider Galatasaray, İstanbulspor'u deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor'u Mauro Icardi'nin biri penaltıdan attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Lider Galatasaray, İstanbulspor'u deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda İstanbulspor'la karşı karşıya geldi. Aslan, İstanbulspor'u Icardi'nin golleriyle mağlup etti.

İlk yarının uzatma dakikalarında Rashica, ceza sahası içinde topa vurduktan sonra Duhan'ın müdahalesine maruz kaldı. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu, VAR uyarısı sonrası pozisyonu izledi ve penaltı verdi. Galatasaray, Icardi'nin golüyle öne geçti. Galatasaray'ın kazandığı penaltıdan önce Nelsson ve Eze arasında yaşanan pozisyon tartışma yarattı. Özellikle ezeli rakip taraftarları, penaltı öncesinde Nelsson'un Eze'ye faulü olduğunu yazdı.

45+13'te Galatasaray, Mauro Icardi'nin golüyle skoru 2-0'a getirdi. VAR incelemesinde gol geçersiz sayıldı. Gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Maçın 75. dakikasında hızını kontrol edemeyip rakibine müdahalede bulunan İtalyan futbolcu, önce sarı kart gördü. Hakem Numanoğlu pozisyonu VAR'da izledi ve kartın rengi kırmızı oldu. 70'te oyuna giren Zaniolo, 75'te oyundan atıldı.

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, 89. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Kerem'in ara pasında savunmayı atlatan ve kaleciyle karşı karşıya kalan Arjantinli forvet, şık bitirişle skoru 2-0'a getirdi.

Galatasaray, önümüzdeki hafta taraftarı önünde Sivasspor'la kozlarını paylaşacak. İstanbulspor ise Kasımpaşa'ya konuk olacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız