Milyonlarca seçmen 23 gün sonra sandık başına gidecek. Seçimlere sayılı günler kala sokak röportajlarında vatandaşların nabzı tutulmaya devam ediyor.
YouTube'da yayın yapan Medyali TV adlı kanalın İstanbul Bakırköy'de gerçekleştirdiği sokak röportajında bir vatandaş, kendisine karşı çıkan ve depremde evi yıkılan gence elini kaldırdı.
Ekonominin iyi olduğunu iddia eden ve Erdoğan'a oy vereceğini söyleyen vatandaş, kendisine karşı çıkan bir kişiye "Ayağında ayakkabın var" dedi.
Vatandaş ise bu sözlere "Ya bırak... Ayağında ayakkabı... Utanmadan. Telefon çıkarayım mı?" ifadeleriyle karşlık verdi.
Ardından vatandaş "Marmaray burada, alt tünel burada" diyerek altyapı yatırımlarını sıraladı. Bir genç araya girerek "20 yıl önceki filmlerde de biz bunları gördük" dedi. Gence "Sen kaç yaşındasın?" diye soran vatandaşa "18 yaşındayım. Diğer ülkeler bunları yaparken bizim ekonomimiz de iyiyken neden ülkemiz bunları yapmadı?" diye sordu. Vatandaş, gencin yakasını tutarak "O zaman yapamadık, IMF geliyordu, senin ananın babanın yakasına yapışıyordu" diye konuştu.
DEPREMDE EVİ YIKILAN GENCE EL KALDIRDI
Genç, "Ben nereden geldim biliyor musun? Malatya'dan geldim, evim yıkıldı benim. 40.günde bana yardım geldi" dedi. Vatandaş "Olabilir. Olsun gelmiş yine" karşılığını verdi.
Genç sinirlenerek "Benim 300 kişilik köyümde 40 tane ölü çıkmış, bana yardım gelmemiş" diyerek tepki gösterdi.
Vatandaş bu sözler üzerine gence elini kaldırarak "Bak şimdi tokatı yapıştırırım" ifadelerini kullandı.
Genç, "Yapıştır. Terbiyesiz" dedi. Vatandaş "Bu memlekette senin gibi kaç kişi var?" derken genç, "40 milyon kişi var, 40 milyon adına konuşuyorum yanıtını verdi.
Gündem
Yayınlanma: 21 Nisan 2023 - 08:40
Güncelleme: 21 Nisan 2023 - 08:51
Sokak röportajında yaşandı: Depremde evi yıkılan gence elini kaldırdı, "Tokadı yapıştırırım" dedi
Sokak röportajında ekonominin iyi olduğunu savunan ve Erdoğan'a oy vereceğini açıklayan bir vatandaşın sözleri dikkat çekti. Vatandaş ,röportaj sırasında depremde evinin yıkıldığını ve 40 yakınını kaybettiğini söyleyen gence elini kaldırarak "Bak şimdi tokadı yapıştırırım" dedi.
Gündem
21 Nisan 2023 - 08:40
Güncelleme: 21 Nisan 2023 - 08:51