ID Danışmanlık Limited Şirketinin kurucusu ve ortağı menajer Ayşe Barım Gezi Soruşturması kapsamında gözaltına alınmasının ardından oyuncular Dolunay Soysert, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Mehmet Günsür, Rıza Kocaoğlu ifadeye çağrıldı. Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Mehmet Günsür, Rıza Kocaoğlu'nun ifadesi tamamlandı.
SÖZCÜ TV'nin edindiği bilgilere göre; Davet edilen ve ifadeye çağrılan oyuncu sayısının artacağı öğrenildi.
RIZA KOCAOĞLU VE MEHMET GÜNSÜR ADLİYEYE GETİRİLDİ
Oyuncu Mehmet Günsür ve Rıza Kocaoğlu da 'Gezi' soruşturması kapsamında polis eşliğinde ifadeye getirildi.
İKİ İSİM DAHA ADLİYEDE
Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Dolunay Soysert, Mehmet Günsür ve Rıza Kocaoğlu haklarında başlatılan soruşturma nedeniyle ifadeye çağrıldı. Adliyeye polis eşliğinde getirilen sanatçılar ifade verdi.
Yaşanan son gelişmelere göre oyunca Ceyda Düvenci ve Nejat İşler'de polis eşliğinde adliyeye ifade vermeye getirildi.
NE OLMUŞTU?
'Tekelleşme' iddialarıyla gündeme gelen ve hakkında soruşturma başlatılan ID Danışmanlık Limited Şirketi'nin kurucusu ve ortağı menajer Ayşe Barım 'sanatçıları Gezi Parkı eylemlerine katılmaya yönlendirdiği' gerekçesiyle bu sabah saatlerinde gözaltına alındı.
Gündem
Yayınlanma: 24 Ocak 2025 - 20:57
Güncelleme: 24 Ocak 2025 - 20:57
Sanat dünyasının ünlü isimleri ifadeye çağrıldı!
ID Danışmanlık Limited Şirketinin kurucusu ve ortağı menajer Ayşe Barım hakkında başlatılan Gezi Soruşturması kapsamında oyuncu Dolunay Soysert, Halit Ergenç, Bergüzar Korel ifadeye çağrıldı. Oyuncu Mehmet Günsür ve Rıza Kocaoğlu da polis eşliğinde ifadeye getirildi.
Gündem
24 Ocak 2025 - 20:57
Güncelleme: 24 Ocak 2025 - 20:57
