CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz ay SADAT'a sürpriz ziyarette bulunmuştu. Burada bir açıklama yapan CHP lideri, "Önünde bulunduğumuz sadat paramiliter bir kuruluştur... Burası terörist yetiştiren bir kurumdur" diye konuşmuştu.
Seçim güvenliğinin önemli olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Seçimi gölgeleyecek, seçimin güvenliği sarsacak herhangi bir şey olursa sorumlusu burasıdır ve Saray'dır" ifadelerini kullanmıştı.
SADAT'TAN TAZMİNAT DAVASI
SADAT, Kılıçdaroğlu'na 1 milyon lira tazminat davası açtığını duyurdu. Dava dilekçesinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına yer verilerek "Çok ağır ithamlarda bulunmak suretiyle müvekkil şirketin kişilik hakkına saldırı gerçekleştirilmiştir” denildi.
Siyaset
Yayınlanma: 08 Haziran 2022 - 17:02
SADAT'tan Kemal Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık tazminat davası
SADAT, kendileri için "Burası terörist yetiştiren bir kurumdur" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdaroğlu’na 1 milyon TL’lik manevi tazminat açtı.
Siyaset
08 Haziran 2022 - 17:02
İlginizi Çekebilir