Son dönemde YouTube yayınları yapan gazeteci Özlem Gürses kendisine gelen tazciz içerikli mesajı yayında paylaştı. Gürses mesajı gönderen kullanıcının kimliğini paylaşarak avukatının gerekli işlemleri başlattığını ifade etti.
Geçtiğimiz dönemlerde de bu tarz mesajların hedefi olan Gürses, yine tacizcisini ifşa etti.
Gürses, YouTube kanalında canlı yayın yaptığı sırada genel taciz içerikli yorumu takipçileriyle payalaştı.
"Aramızda bir de ahlaksız, şerefsiz bir insan var"
Şahsın isminin Yusuf Çavdar olduğunu söyleyen Gürses, şu ifadeleri kullandı:
Aramızda bir de ahlaksız, şerefsiz bir insan var. Kendisini ifşa etmek isterim. Adı Yusuf Çavdar. Kendisi benim videolarımın altına 'Özlem bana bir kere verir misin' diye yazan aşağılık bir insandır.İşte o görüntüler:
Kendisiyle ilgili yargı sürecini başlattığımı buradan duyuruyorum. Kimsiniz nesiniz, nasıl bir insansınız bilmiyorum ama avukatım sizi buldu hakkınızda bir dava açıldı yakında tebligatı alırsınız. Kimseye de böyle şeyler yazmamayı böylece öğrenirsiniz.
Özlem Gürses, kendisini hakaret edip, sözlü tacizlerde bulunan şahsı ifşa etti.
— Aykırı (@aykiricomtr) November 9, 2023
loading...