Anasayfa
  • Gündem
  • Spor
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Teknoloji
  • Kültür-Sanat
  • Sağlık Yaşam Eğitim
  • Ara
  1. Haberler
  2. Medya
  3. Özer Hurmacı ile eşinin darp davasında karar çıktı!
Medya
Yayınlanma: 21 Eylül 2022 - 18:28

Özer Hurmacı ile eşinin darp davasında karar çıktı!

Özer Hurmacı ile eşi Mihriban Hurmacı'nın darp davasında mahkeme, Özer Hurmacı’yı ‘basit yaralama’ suçundan 10 bin 800 lira adli para cezasına çarptırdı.

Medya
21 Eylül 2022 - 18:28
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Özer Hurmacı ile eşinin darp davasında karar çıktı!
Mihriban Hurmacı, eşi Özer Hurmacı'nın cep telefonunda gördüğü kadın fotoğrafları ve mesajlar yüzünden aralarında tartışma çıktığını, tartışma sonrasında eşinin kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek şikayetçi oldu. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede, Özer Hurmacı ve mihriban hurmacı birbirlerinden karşılıklı şikayetçi oldu. İddianamede, taraflar arasında 3 Şubat akşamı geç saatlerde kıskançlık nedeniyle aralarında tartışma çıktığı, Özer Hurmacı'nın "Seni gebertirim" diyerek tehditte bulunduğu, Mihriban Hurmacı'nın da küfredip "Seni bitireceğim" diyerek hakaret ve tehditte bulunduğu belirtildi. Tarafların birbirlerini karşılıklı olarak tekme, tokat ve yumruklarla hafif nitelikte yaraladıkları kaydedildi. İddianamede, Mihriban Hurmacı'nın "Eşe karşı basit yaralama", "Hakaret" ve "Tehdit" suçlarından 1 yıl 3 aydan 5 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. Özer Hurmacı hakkında ise "Eşe karşı basit yaralama" ve "Tehdit" suçundan 1 yıldan 3 yıl 6 aya kadar hapis istendi.

ÜÇÜNCÜ DURUŞMA GÖRÜLDÜ

İstanbul 15. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen üçüncü celsede, Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı'nın avukatları hazır bulundu. Dava hakkındaki görüşünü açıklayan savcı, tarafların karşılıklı tehdit ve hakaret suçlarında haklarında delil elde edilemediği gerekçesiyle beraatlerini, birbirlerini darbettikleri gerekçesiyle de cezalandırılmalarını talep etti.

HER İKİ TARAF DA BERAAT TALEP ETTİ

Mihriban Hurmacı'nın avukatı, "Sanık çocuklarının gözü önünde kasten yaralama, hakaret, tehdit suçlarını işlemiştir. Bu dosya kapsamı ile sabittir. Bu nedenle sanık Özer'in cezalandırılmasını ve müvekkilimin beraatini talep ederim" dedi. Özer Hurmacının avukatı ise müvekkillerinin beraatini, Mihriban Hurmacı'nın ise tüm suçlardan cezalandırılmasını talep etti.

 ÖZER HURMACI'YA PARA CEZASI

Mahkeme, Mihriban Hurmacı'nın raporundaki bulguların fazlalığını ve suçun işlenmesindeki özellikleri dikkate alarak Özer Hurmacı'yı "Basit yaralama" suçundan 10 bin 800 TL adli para cezasına çarptırdı. Özer Hurmacı'nın duruşmadaki davranışları ve ileride yeniden suç işlemeyeceği yönünde olumlu kanaat oluşmadığından hükmün açıklanması geri bırakılmazken, "Tehdit" suçundan ise beraatine karar verildi.

MİHRİBAN HURMACI'YA ÜÇ SUÇTAN BERAAT

Mahkeme, Mihriban Hurmacı hakkında ise suçun sabit olmaması nedeniyle "Kasten yaralama", "Tehdit", "Hakaret" suçlarından beraatine karar verildi.

 

# özer hurmacı# mihriban hurmacı# kadına şiddet
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Tanyeli hayatını kaybetti!
Tanyeli hayatını kaybetti!
Deha dizisinin çekimlerinde kaza; Aras Bulut İynemli ameliyata alındı!
Deha dizisinin çekimlerinde kaza; Aras Bulut İynemli ameliyata alındı!
RTÜK’ten haber bültenleri ve sunuculara uyarı!
RTÜK’ten haber bültenleri ve sunuculara uyarı!
T24 ve Seyhan Avşar hakkında soruşturma başlatıldı!
T24 ve Seyhan Avşar hakkında soruşturma başlatıldı!
Son Haberler
Meclis'te sözde 'Ermeni soykırımı' gerilimi: Vekiller tartıştı, Divan karıştı
Meclis'te sözde 'Ermeni soykırımı' gerilimi: Vekiller tartıştı,...
Ümit Özdağ tahliye edildi!
Ümit Özdağ tahliye edildi!
Aile Hekimliğinde bilmeniz gereken değişiklikler: Bu hafta yürürlüğe girdi
Aile Hekimliğinde bilmeniz gereken değişiklikler: Bu hafta yürürlüğe...
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı belli oldu
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı belli oldu
Aylar sonra Ekrem İmamoğlu’ndan ilk görüntüler!
Aylar sonra Ekrem İmamoğlu’ndan ilk görüntüler!
Gözaltına alınan Emre Olur'un savcılık ve Emniyet ifadesi ortaya çıktı
Gözaltına alınan Emre Olur'un savcılık ve Emniyet ifadesi ortaya çıktı

Ana Sayfa
Gündem
Spor
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Medya
Teknoloji
Kültür-Sanat
Sağlık
Yaşam
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Medya
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.