Anasayfa
  • Gündem
  • Spor
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Teknoloji
  • Kültür-Sanat
  • Sağlık Yaşam Eğitim
  • Ara
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Meral Akşener ve Mansur Yavaş, Sakarya'da vatandaşlarla bir araya geldi
Siyaset
Yayınlanma: 07 Mayıs 2023 - 16:15
Güncelleme: 07 Mayıs 2023 - 17:15

Meral Akşener ve Mansur Yavaş, Sakarya'da vatandaşlarla bir araya geldi

Türkiye, tarihinin en kritik seçimlerinden birine giderken, Millet İttifakı kent kent mitingler yapmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları Meral Akşener ile Mansur Yavaş Sakarya’da yurttaşlarla bir araya geldi.

Siyaset
07 Mayıs 2023 - 16:15
Güncelleme: 07 Mayıs 2023 - 17:15
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Meral Akşener ve Mansur Yavaş, Sakarya'da vatandaşlarla bir araya geldi
Türkiye, 14 Mayıs Pazar günü sandık başına gidecek. Kritik seçimler öncesinde Millet İttifakı tüm Türkiye’de mitinglerine devam ediyor.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve  İYİ Parti lideri Meral Akşener, yurttaşlara seslenmek için Sakarya’ya gitti.

MİLLET İTTİFAKI’NA COŞKULU KARŞILAMA

Yavaş ile Akşener, Sakarya’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Yurttaşlar saatler öncesinde miting alanına gelirken, binlerce yurttaş Akşener ile Yavaş’ı sloganlar eşliğinde karşıladı.

MANSUR YAVAŞ VATANDAŞLARA SESLENİYOR

Programda ilk olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mansur Yavaş konuştu.

Mansur Yavaş’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Gelirken ‘lokma bir hırka’ diyerek geldiler, insanlara cenneti vadedip cehenneme tıktılar.

Bir genç bir şey istediği zaman bunların sözlerine maruz kalıyor. Gençler her şeyin en iyisine layık. Vatandaşı görmeyen, et pahalı diyene ‘terörist’ diyen, toplumun yarısına ‘terörist’ diyen bir zihniyet var.

Çözüm süreci olur, ‘yanlış yapıyorsunuz’ diyene kandan besleniyorsunuz derler. Bir başkanlık yüzünden araları bozulur, bu sefer hepsini asalım keselim derler. Sonra bütün Kürt vatandaşlarını kendilerine oy vermiyor diye PKK’lı gibi adlandırırlar.

Bizler 85 milyonu baş tacı ediyoruz. Bir ülke vatandaşına terörist muamelesi yapamaz.

Öcalan’la görüşüyorlar. ‘Görüşmedik’ demişlerdi. Kendi milletvelleri Ensarioğlu ‘sürekli görüşüyoruz ne var bunda’ demedi mi?

Çözüm süreci sırasında Erdoğan ve bakanlar kurulu imzalı kanun tasarı sevk edildi, pişmanlık yasasıyla ilgili. Maddenin biri şu: Örgüt başının da, örgütü kuranın da bir sefer de olsa pişmanlık yasasından yararlanması için… Fark ettiler, ‘siz Öcalan’ı mı çıkaracaksınız’ denildi. Geri çektiler. Bir daha getirdiler, bir daha getirdiler. Üçünde de geri çekmek zorunda kaldılar.

Osman Öcalan’ı televizyona çıkarıp ‘AK Parti’ye oy verin demediler mi? Boş laflara karnımız tok.

AKŞENER KONUŞUYOR

Yavaş’ın ardından kürsüye İYİ Parti lideri Meral Akşener geldi.

Akşener’in açıklamasından satır başları şöyle:

 

Sayın Recep bey, senin bir elinde Gaffar Okkan’ın katilleri Hizbullah var, diğer elinde de kanlı terör örgütü PKK var. İkisiyle de el sıkıştın. Apo’yla görüşüyorsunuz, Apo’ya yalvarıyorsunuz neredeyse akraba olmuşsunuz.

Biz iktidar olduğumuzda Kandil’i dümdüz edeceğiz.

Katar’a satılan tank palet fabrikasını biliyorsunuz. Dünya bu fabrikaya çöküldüğünü gördü.

Ali Yeşildağ diye birisi çıktı. Çok yakın aile dostları. 1 milyar doların nasıl cebellezi olduğunu anlattı. Yapılmayan pislik kalmamış.

Asayişten sorumlu birisi var. Kafayı evlilikle bozmuş. Biz kazanırsak erkek erkeğe evliliği serbest bırakıyormuş. Daha da ileri gitti hayvanlarla erkekleri evlendirme konusunu serbest bırakıyormuşuz. Türkiye’de yaşayan bütün psikiyatrları tedavi etmeye davet ediyorum.

Allah nasip ederse iktidar olduğumuzda sığınmacıların tümü memleketine gidecek.

Şehit anne ve babalarının maaşları ayrı ayrı asgari ücrete çıkarılacak söz veriyorum.

Şehit yakınını parayla tedavi edemezsiniz, ayıptır, günahtır.

14 Mayıs akşamı oylarınızı istiyorum. 1 oy Kemal’e 1 oy Meral’e.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Kemal Kılıçdaroğlu yarın görüşecek
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Kemal Kılıçdaroğlu yarın görüşecek
İşte son anket! Yeni Parti ve CHP'nin oy oranları…
İşte son anket! Yeni Parti ve CHP'nin oy oranları…
CHP'de 8 il başkanı daha görevden alındı
CHP'de 8 il başkanı daha görevden alındı
CHP'de 7 il başkanı daha görevden alındı
CHP'de 7 il başkanı daha görevden alındı
Son Haberler
Galatasaray'dan ser açıklama!
Galatasaray'dan ser açıklama! "Suç duyurusunda bulunacağız"
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Kemal Kılıçdaroğlu yarın görüşecek
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Kemal Kılıçdaroğlu yarın görüşecek
Bolu'daki yangın faciasında kritik karar: Soruşturma izni ikinci kez kaldırıldı
Bolu'daki yangın faciasında kritik karar: Soruşturma izni ikinci kez...
Ahbap soruşturması: Oğuzhan Uğur'un savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı
Ahbap soruşturması: Oğuzhan Uğur'un savcılıktaki ifadesi ortaya...
Özgür Özel'den Yeni Parti hamlesi!
Özgür Özel'den Yeni Parti hamlesi!
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kırşehir mitingine katılan bir vatandaş: "Gelecek haftanın kutlama provası bu."
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kırşehir mitingine katılan bir vatandaş: "Gelecek haftanın kutlama provası bu."

Ana Sayfa
Gündem
Spor
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Medya
Teknoloji
Kültür-Sanat
Sağlık
Yaşam
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Medya
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.