TRT Haber'in canlı yayınında "Kılıçdaroğlu aday olmasın" diye bağıran genç

TRT Haber'in canlı yayınında ilginç anlar. Kar yağışı altında meteoroloji haberi anlatılırken, karların içinden koşarak gelen bir genç "Kılıçdaroğlu aday olmasın" diye bağırdı.

TRT Haber'in canlı yayınında "Kılıçdaroğlu aday olmasın" diye bağıran genç

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım sürerken, siyaset gündemi de adaylık tartışmalarıyla şekilleniyor.

AKP Genel Başkanı Erdoğan, yeniden Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklarken, muhalefet cephesindeki belirsizlik ise sürüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise başlatmış olduğu seçim kampanyası, açıklamaları ve afiş çalışmalarıyla "Cumhurbaşkanlığına adayım" mesajı veriyor.

6'lı masa resmi olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklamamış olsa da, masada İYİ Parti dışında Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz edilmediği belirtiliyor.

TRT CANLI YAYININA DAMGA VURAN ANLAR

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde parti genel merkezi binasına "Ben Kemal, geliyorum" pankartı astırarak Cumhurbaşkanı adaylığının en açık ilanlarından birini yapmıştı.

Bugün ise ilginç bir gelişme yaşandı.

TRT Haber'in Ankara'daki kar yağışıyla ilgili yapmış olduğu hava durumu haberi, kar yağışı altında canlı olarak sunuluyordu.

O sırada karların içinden koşarka gelen bir genç "Kılıçdaroğlu aday olma" diye mikrofona bağırdı.

O anlar, saniye saniye canlı yayından izleyicilere aktarılırken, ortaya bu ilginç görüntüler çıktı:

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız