Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakterine 28 yaşındaki oyuncu Feyza Civelek, Defne Samyeli’nin YouTube kanalına konuk oldu.
Civelek aldatmayla ilgili “Umarım kimse yaşamaz böyle bir şeyi. Aslında iş kadında bitiyor. Erkeğin aldatmaması için kadının, erkeğine her şekilde yetmesi gerekiyor. Ben erkeğime yetecek bir kadın olduğumu düşünüyorum” dedi.
Defne Samyeli ise “Erkekler kadınları, kadınlar erkekleri birbirlerine yetemedikleri için mi aldatıyor?” diye sordu. Feyza Civelek de “Evet, bir farklılık arıyor. O yüzden gözleri dışarıda oluyor.” dedi.
Samyeli bu cevap üzerine “Erkekler farklılık arıyor diye biz erkeklere çok farklılık sunmamız zorunda mıyız bizi aldatmasınlar diye?” sorusunu yöneltti. Civelek ise “Bu dediğim bir emrivaki değil. Sonuçta kadın içinden geliyorsa yapmalı. Zaten erkek, kadını seviyorsa aldatmaz” dedi. Defne Samyeli tam tersi durumu sorduğunda ise “O zaman da erkek, kadına yetmeli. Sadece cinsellikten bahsetmiyorum” dedi.