Anasayfa
  • Gündem
  • Spor
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Teknoloji
  • Kültür-Sanat
  • Sağlık Yaşam Eğitim
  • Ara
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kemal Kılıçdaroğlu: "Zulmü bitireceğiz, hiç endişe etmeyin"
Siyaset
Yayınlanma: 19 Ocak 2023 - 13:34
Güncelleme: 19 Ocak 2023 - 13:39

Kemal Kılıçdaroğlu: "Zulmü bitireceğiz, hiç endişe etmeyin"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te vatandaşlara seslenirken “Herkesin güler yüzlü olmasını isterim. Zulmü bitireceğiz, hiç endişe etmeyin. Zalimin zulmüne son vereceğiz, adaletin özü odur” dedi.

Siyaset
19 Ocak 2023 - 13:34
Güncelleme: 19 Ocak 2023 - 13:39
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kemal Kılıçdaroğlu:
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Gaziantep’te, Balıklı Meydan esnafını ziyareti sırasında vatandaşlara seslendi.

Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te yurttaşlara seslenirken “Bir şey istiyorum; sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın. Türkiye yeni bir sürece girdi. Artık bu kadar acıyı bu toplumun çekmemesi lazım. Siyasetçinin, halkına hesap vermesi lazım. Bir devlet, bir kişiye teslim edilemez. Dünyanın hiçbir ülkesinde de bir devlet bir kişiye teslim edilmiş değildir. Bir kişiye teslim edilen devletin sonu gelmiştir. Biz; beraber, akılla, mantıkla, liyakatle, adaletle devleti yöneteceğiz… Her birimizin, sandığa giderken elini vicdanına koyup oyunu kullanması lazım. O çerçevede oy kullanırsanız Türkiye’de yeni bir ufuk açılacak. Herkesin güler yüzlü olmasını isterim. Zulmü bitireceğiz, hiç endişe etmeyin. Zalimin zulmüne son vereceğiz, adaletin özü odur” dedi.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Hiç endişe etmeyin, bu kardeşiniz bu ülkeye adaleti ya getirecek ya getirecek, beraber getireceğiz. Kâinat, adalet üzerine inşa edilmiştir. Devletin dini adalettir. İktidar sahibi, iktidar olduklarında mal mülk sahibi olmazlar. Çünkü iktidar sahibi her yere hizmet eder. İktidar sahibinin, devleti adalet ile yönetmesi lazım. Adaletle yönetmenin temelinde esnafı, sanayicisi, ücretlisi, işçisi, emeklisi kazanacak. Her evde huzur, bereket olacak. O zaman adalet olur, devlet büyür. Esnafla ilgili, onların çok büyük dertleri var, biliyorum. Dertlerini çözmek için mücadele ediyorum. Şundan emin olsunlar; iktidar olduğumuzda sizlerin oylarıyla esnafın, çiftçinin bankalara, esnaf kefalet kooperatiflerine olan borçlarının faizlerini bir hafta içinde sileceğiz. Esnaf, çiftçi rahat edecek. Esnaf kazanmazsa hepimiz zarar ederiz. Adaletten vazgeçmeyin. Bunu sağlayacağız.

Bu ülkede 100 binlerce ailenin elektriği, doğal gazı, suyu kesik. Bunlar faturalarını ödeyemiyorlar, fakir aileler. Bir aileyi susuz, elektriksiz bırakamazsınız. Fakir diye kışın ortasında soğuğa teslim edemezsiniz. Bütün bunların tamamını çözeceğim. Hiçbir çocuk, bu ülkede yatağa aç girmeyecek. Kadın kardeşlerim, size de söylüyorum; evlatlarınızı okuttunuz ama çoğu işsiz, geleceklerini yurt dışında arıyorlar. Gençlere de şunu ifade etmek isterim; sizin geleceğiniz bu ülkededir. Bu ülkede çalışacaklasınız, kazanacaksınız, hiç endişe etmeyin. Bunlar, Beşli Çetelere çalışıyorlar, Beşli Çetelere para veriyorlar. Sizden çaldıklarını; esnaftan, sanayiciden çaldıklarını, 481 milyar doları onlardan alacağım ve halka vereceğim, hiç kimse endişe etmesin.

"EN GEÇ 2 YIL İÇİNDE SURİYE'YE GERİ GÖNDERECEĞİZ"

Uyuşturucu baronları… Onu da çok iyi biliyorum. Gidiyorlar, iktidar sahipleri ile fotoğraf çektiriyorlar. Uyuşturucu baronlarının da kökünü tamamen kazıyacağım bu ülkeden. Suriyeli kardeşlerimizi en geç 2 yıl içinde Suriye’ye geri göndereceğiz. Kendi ülkelerine gidecekler, huzur içinde orada yaşayacaklar. Suriyelilerle de konuştum, onları nasıl göndereceğimizi de anlattım. Onların can ve mal güvenliğini sağlayacağız, kardeşlerimizi oraya göndereceğiz. Gelsinler, yemeklerini yesinler, düğünlerini yapsınlar, pazartesi olunca kendi ülkelerine gitsinler, orada üretsinler. Ticaret erbabı ile konuştum ve onlara şunu söyledim; hiç endişeye kapılmayın, büyük sorunlar var biliyorum ama çözülemeyecek hiçbir sorun yok. Bütün sorunları akılla, istişare ile çözeceğiz. Herkes kazanacak. Her birimizin işi, aşı olacak.

"ZALİM ZULMÜNE SON VERECEĞİZ"

Bir şey istiyorum; sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın. Türkiye yeni bir sürece girdi. Artık bu kadar acıyı bu toplumun çekmemesi lazım. Siyasetçinin, halkına hesap vermesi lazım. Bir devlet, bir kişiye teslim edilemez. Dünyanın hiçbir ülkesinde de bir devlet bir kişiye teslim edilmiş değildir. Bir kişiye teslim edilen devletin sonu gelmiştir. Biz; beraber, akılla, mantıkla, liyakatle, adaletle devleti yöneteceğiz. Farklı düşündü diye insanların işine son vermek, hapislere atmak doğru değildir. İnsanlar farklı düşünebilirler. Adaletin çürüdüğünü, saraya bağlı hakimlerin olduğunu biliyorum. Size bir söz daha vereyim; asla ve asla saraylarda oturmayacağım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mütevazi Çankaya Köşkü var; gidersin, Çankaya’da oturursun kardeşim. Nedir o lüks, o debdebe? Hem diyorlar ki ‘İsraf haramdır’. Peki bu lüks, haram işleri ne? Onlara haram değil mi? İslamiyet’te israf haramdır. Siyaset adamı için harama bulaşmak kadar yanlış bir şey yoktur. Yanlışa bulaştıysanız doğruyu bulamazsınız. O nedenle her birimizin, sandığa giderken elini vicdanına koyup oyunu kullanması lazım. O çerçevede oy kullanırsanız Türkiye’de yeni bir ufuk açılacak. Herkesin güler yüzlü olmasını isterim. Zulmü bitireceğiz, hiç endişe etmeyin. Zalimin zulmüne son vereceğiz, adaletin özü odur.”

# kemal kılıçdaroğlu# gaziantep# haber# gündem# chp
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
CHP'nin yeni MYK'sı belli oldu!
CHP'nin yeni MYK'sı belli oldu!
Gürsel Tekin'den ilk hamle!
Gürsel Tekin'den ilk hamle!
İmralı kararı sonrası partisinden istifasını açıkladı
İmralı kararı sonrası partisinden istifasını açıkladı
Tutuklu Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, ikinci kez hastaneye kaldırıldı
Tutuklu Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, ikinci kez hastaneye kaldırıldı
Son Haberler
Büyükçekmece Adliyesi'ndeki soygunda 13 şüpheli adliyede
Büyükçekmece Adliyesi'ndeki soygunda 13 şüpheli adliyede
Komisyon cuma günü toplanacak: Patronların asgari ücret talebi belli oldu
Komisyon cuma günü toplanacak: Patronların asgari ücret talebi belli...
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy 'uyuşturucu soruşturması'nda gözaltına alındı
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy 'uyuşturucu soruşturması'nda gözaltına...
Güllü'nün kızı ve arkadaşı gözaltında! 1 kişi daha gözaltına alındı
Güllü'nün kızı ve arkadaşı gözaltında! 1 kişi daha gözaltına...
CHP'nin yeni MYK'sı belli oldu!
CHP'nin yeni MYK'sı belli oldu!
Kısmetse Olur'da kurgu itirafı: "Serdar ile sevgili olacaksınız" dendi
Kısmetse Olur'da kurgu itirafı: "Serdar ile sevgili olacaksınız" dendi

Ana Sayfa
Gündem
Spor
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Medya
Teknoloji
Kültür-Sanat
Sağlık
Yaşam
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Medya
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet türk sohbet sohbet