İstanbul Beyoğlu'nda bir yolcu, gideceği yol 50 lira olmasına rağmen taksicinin 100 lira istemesini kabul etmedi ve taksiciyi telefonuyla kaydetmeye başladı.
Yılbaşı gecesi bir vatandaş arkadaşıyla birlikte evlerine gitmek için Galata Kulesi Yüksek Kaldırım Caddesi'nden taksiye bindi. Yolcular gideceği adresi söyleyince taksi şoförü 100 lira ücret istedi. Kabul etmezlerse başka bir taksiye binmeleri gerektiğini söyledi. Yolcular gidecekleri adresi her zaman kullandıklarını ve taksi ücretinin 50 lira olduğunu söyledi.
Taksicinin kendilerini götürmeyeceğini anlayan yolcular cep telefonu ile taksiciyi görüntülemeye başladı. Yolcuların, kendisini görüntülediklerini söylemesi üzerine taksi şoförü "iyi yaptınız, çok güzel yaptınız, yapacak bir şey yok o zaman' dedi. Bu olaydan sonra taksicinin yolcuları taksimetre tarifesiyle götürdüğü öğrenildi.
Gündem
Yayınlanma: 04 Ocak 2023 - 09:49
Kameraya kaydedilince taksimetreyi açtı
İstanbul'da taksici müşteri gerginlikleri artarak devam ediyor. Müşterisini gideceği yere taksimetre açmak yerine 100 TL isteyen taksici böyle görüntülendi.
Gündem
04 Ocak 2023 - 09:49