Ünlü Piyanist Gülsin Onay, Piyanist kuryeyi konserine davet etti

Aykırı'nın gündeme getirdiği, kuryelik yapan piyanistten güzel haberler gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay sahnesine çıkardı: "Artık desteğim onunla olacak."

Ünlü Piyanist Gülsin Onay, Piyanist kuryeyi konserine davet etti

Özel bir şirkette kurye olarak çalışan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Muharrem Can İncir​, son günlerin en çok konuşulan ve merak edilen ismi oldu.

Sipariş götürdüğü otelde, lobideki piyanoyu görünce Mozart’ın ünlü ‘Türk Marşı’nı çalan İncir, otel müşterileri tarafından kayıt altına alındı.

Aykırı'nın gündeme getirdiği görüntüler kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Piyanist kurye İncir’in performansını izleyen ünlü isimlerden de destek ve tebrik mesajları yağdı.

Ünlü piyanist Gülsin Onay da Can İncir’e destek veren isimler arasına katıldı.

Can İncir’i kendi konserine davet eden Gülsin Onay, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak “Sevgili Can İncir davetim üzerine konserime geldi ve öncesinde biraz çalıştık, yarın da devam edeceğiz. Çok mutlu oldum, başarılar diliyorum yetenekli ve hevesli gencimize” ifadelerini kullandı.

Onay’ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

İŞTE O PAYLAŞIM

@dogancem Kuryelik yapan piyanist genç Dünyaca Ünlü Piyanist Gülsin Onay ’ın sahnesinde harika bir eser çaldı????Artık Gülsin Hanım’ın öğrencisi️#piyanist #kurye #gülsinonay #keşfet ♬ orijinal ses - Doğan Cem

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız