Fransa'da bir grup sığınmacının genç kadına yaptıklar gündem oldu

Fransa, bebeklere saldıran bıçaklı saldırganın şokunu yaşarken, göçmenlerin karıştığı suçlarla ilgili ortaya yeni bir görüntü çıktı. Bir grup göçmen, Fransız bir kadına böyle saldırdı o anları da videoya çektiler.

Fransa'da bir grup sığınmacının genç kadına yaptıklar gündem oldu

Suriye uyruklu olduğu bildirilen mültecinin çocuk parkında 4’ü bebek 2’si yetişkin 6 kişiye bıçakla saldırarak yaralamış olay dünya gündemine oturmuştu. Fransa Cumhurbaşkanı Macron saldırganın hedefinde olan kazazedeleri ziyaret edeceğini duyurdu.

Fransızlar sokaklara döküldü, ülkedeki sığınmacı tehlikesine tepki gösterdi. Yaşanan korkunç olaydan sonra Fransa'da bir grup sığınmacı tarafından taciz edilen kadının görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Ne zaman çekildiği belli olmayan videoda, genç kadının eteğinin açıldığı ve alenen taciz edildiği görüldü. Fransa'da yaşanan bıçaklı saldırıdan sonra görüntüler yeniden gündem oldu. 

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız