Çankırı'da eğlence mekanında 1 kişinin hayatını kaybettiği anlar kamerada

Çankırı’da bir eğlence mekanında iki grup arasında çıkan silahlı kavga 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi tutuklanırken, kavga anında talihsiz adamın dehşet anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Çankırı'da eğlence mekanında 1 kişinin hayatını kaybettiği anlar kamerada

Çankırı il merkezindeki Küçük Sanayi Sitesi Usta Sokak'ta önceki gece meydana gelen olayda, bir eğlence mekanında müşteriler ve çalışanlar arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Şahıslar arasında yaşanan kavgada silahlar da kullanıldı. İlyas Demirci (36), M.Ç. (44), A.D. (51) ve S.Ş. yaralandı. Olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri, yaralılara müdahale ederek hastaneye sevk etti.

Ancak, yaralılardan İlyas Demirci yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucunda D.Ş., B.Ş., H.H.S., A.D. ve İ.D. gözaltına alındı.

Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cevaevine gönderilirken diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olaya ait güvenlik kamerası görüntüleri de olay anını saniye saniye yansıtarak şiddetin boyutlarını gözler önüne serdi.

İşte o dehşet anları:

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız