Avrupa'daki bazı kentlerde "Türkiye'de ucuz tatil" afişleri tartışma konusu oldu

Vatandaşlar için tatil yapmak hayal olurken Almanya'da bir otobüs durağına asılan "Türkiye'de ucuz tatil" afişi tartışma konusu oldu.

Avrupa'daki bazı kentlerde "Türkiye'de ucuz tatil" afişleri tartışma konusu oldu

Türkiye'deki ekonomik zorluklar, tatil planları yapmayı düşünen vatandaşlar üzerinde de olumsuz etkiler bırakıyor.

Hayatlarında hiç tatil yapmamış olan insanların sayısı her geçen gün artarken, Avrupa'daki bazı kentlerde "Türkiye'de ucuz tatil" afişleri tartışma konusu haline geldi.

Almanya'da bir otobüs durağına asılan afişte Alanya’da 8 gecelik tatile 350 Euro (11 bin 500 TL) istenmesi dikkat çekti.

Ülke genelindeki ekonomik durumun tatil harcamalarını da etkilediği bir dönemde, diğer ülke vatandaşlarının bu denli kolay erişim sağlıyor oluşu vatandaşlar arasında teoki topladı.

İşte o anlar:

Kaynak: aykiri.com.tr

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız