Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ili etkileyen depremler, Hatay'da da büyük yıkımlara sebebiyet verdi. Deprenden etkilenen vatandaşlar için ulusal ve uluslararası yardımlar bölgeye gelmeye devam ediyor.
Hatay'da yaşayan eski Milli futbolcu Gökhan Zan da depremin ilk gününden itibaren kentteki çalışmalara desteğini sürdürüyor.
Hatay'da bulunan Gökhan Zan, bölgedeki yardım çalışmalarına destek vermeye devam ediyor. Zan, sosyal medya hesabından deprem bölgesindeki durumu düzenli olarak aktarıyor. Gökhan Zan çektiği videoda depremden etkilenen bir ailenin zor durumunu aktardı. Çadırı olmayan aile kendi imkanlarıyla naylondan çadır yaptı. Düzgün bir duş alma alanları bile olmayan aile çaresizce yetkililerden yardım bekliyor.
Gökhan Zan Hatay'dan tepki gösterdi: "Neden yardım gelmiyor? Neden unutulmuş bu halk? Bir tane çadır yok! Naylonlardan yapmışlar kendi çadırlarını..."
— Aykırı (@aykiricomtr) February 22, 2023