97 yaşında hayata veda eden Halit Kıvanç, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. halit kıvanç için ilk olarak, kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde bir tören düzenlendi.
SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Halit Kıvanç’ın oğlu Ümit Kıvanç törende yaptığı konuşmada, “Babamı bizimle birlikte uğurlamaya geldiğiniz için teşekkür ederiz. Babam işini düzgün yapmaya çalışan biriydi” ifadesini kullandı.
TSYD Başkanı Oğuz Tongsir “Ailesi sadece TSYD’de tören düzenlenmesini istedi. Halit abiyi hiçbir zaman unutmayacağız. Disiplini, iş ahlakını ondan öğrendik” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise “Televizyonun olmadığı dönemde bile radyoda naif sesiyle kulaklarımızda, zihinlerimizde iz bırakan bir insan. Dünya hayatı hepimiz için fani, geçici. Asıl olan güzel izler bırakmak. Değerli ailesinin, milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.
Törenin ardından Kıvanç’ın cenazesi, öğlen kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi. Törene çok sayıda ünlü isim katıldı.
Gündem
Yayınlanma: 27 Ekim 2022 - 18:34
Duayen isim Halit Kıvanç'a son veda
İstanbul'da önceki gün yaşama veda eden duayen gazeteci ve spiker Halit Kıvanç için bugün Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi'nde (TSYD) tören düzenlendi.
Gündem
27 Ekim 2022 - 18:34