Anasayfa
  • Gündem
  • Spor
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Teknoloji
  • Kültür-Sanat
  • Sağlık Yaşam Eğitim
  • Ara
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhubraşkanı Erdoğan: "Bak bu çok önemli. Benim milli ver yerli olan vatandaşım bunlara oy verir mi?"
Gündem
Yayınlanma: 07 Mayıs 2023 - 18:19

Cumhubraşkanı Erdoğan: "Bak bu çok önemli. Benim milli ver yerli olan vatandaşım bunlara oy verir mi?"

Erdoğan, İstanbul Mitingi'nde Kılıçdaroğlu’nun seçim şarkısının klibine terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Murat Karayılanı ekletip vatandaşlara seslendi.

Gündem
07 Mayıs 2023 - 18:19
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Cumhubraşkanı Erdoğan: “Bak bu çok önemli. Benim milli ver yerli olan vatandaşım bunlara oy verir mi?”
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim şarkısı Erdoğan’ın İstanbul mitinginde montajlanıp oynatıldı. Klipte Altılı Masa liderlerinin yer aldığı ‘Haydi’ isimli şarkının klibine PKK elebaşlarından Murat Karayılan’ın görüntüsü konuldu. Videoda Karayılan’ın sanki Haydi şarkısını söylüyormuş gibi gösterildi. Vatandaşlara videoyu izleten Erdoğan, “Bak bu çok önemli. Benim milli ver yerli olan vatandaşım bunlara oy verir mi?” dedi.

Videoda terör propagandası yapılması dikkat çekti. Teröristlerde silah olduğu görüldü.

Gezi olaylarında Dolmabahçe Camii’ne sığınan vatandaşların içki içtiği iddia edilmişti. Caminin müezzini Fuat Yıldırım, defalarca gündeme gelen iddiayı yalanladı. Açıklamasının ardından sürgün edilen Yıldırım, silahlı bir grup tarafından öldürülmek istediğini de açıklamıştı.

İstanbul Mitinginde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine ‘Camide içki içtiler’ iddiacısına sarıldı. Erdoğan, “Bira şişeleri ile bizim mabedimizi kirlettiler” dedi. Camide içki içtiler iddiası Yıldırım’ıun yalanlamasının yanında görüntüler olduğu da iddia edilmiş, fakat Gezi’nin üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen hala ortaya çıkmadı.

Erdoğan, bu sözlerinin ardından Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ayyaş dedi.  Erdoğan, “Bay bay Kemal istediğin kadar fıçı dolusu iç, hiçbir şey seni iflah etmez. Benim milletim ayyaşa sarhoşa kalkıp meydanı bırakmaz.”  ifadelerini kullandı.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Ya Hak
3 yıl önce

vatandaş? yerli? milli? bunların hepsi T.C.ye ait kavramlar.akpye değil.akp dinci bir oluşum oalrak olsa olsa tebaayı kulluğu ümmetçiliği hedefler ondan destek alır.

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
Mert
3 yıl önce

Tam bir dinsiz imansız. Allah'ı kendi kötü emellerini ortak ederek tarihte firavun'u ve nemrut gibileri solladı, hatta hele hele ebu cehil gibi birini arkada bırakarak, tarihte ismini kalleşlikte iki adım ötede. Zira onlar bundan çok daha mert ve delikanlıydı, örneğin ebu cehil gerçekten mert delikanlı gibi Hz. Muhammed'in karşısında durdu. Tayyip Erdoğan gibi U dönüşleri olmadı, tükürdüğünü yalamadı, kalleş iki yüzlü bir siyaset tavrı asla olmadı. Araştırın tarih aynen böyle yazılıdır. Geriye gidiniz, Kur'an'da yerden yere çalınan Firavun bile bu kadar ahlaksız karaktersiz biri değildi.

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
İlginizi Çekebilir
Bolu'daki yangın faciasında kritik karar: Soruşturma izni ikinci kez kaldırıldı
Bolu'daki yangın faciasında kritik karar: Soruşturma izni ikinci kez kaldırıldı
Ahbap soruşturması: Oğuzhan Uğur'un savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı
Ahbap soruşturması: Oğuzhan Uğur'un savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı
Özgür Özel'den Yeni Parti hamlesi!
Özgür Özel'den Yeni Parti hamlesi!
ABD, İran'da inşaat halindeki nükleer santrali vurdu
ABD, İran'da inşaat halindeki nükleer santrali vurdu
Son Haberler
Galatasaray'dan ser açıklama!
Galatasaray'dan ser açıklama! "Suç duyurusunda bulunacağız"
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Kemal Kılıçdaroğlu yarın görüşecek
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Kemal Kılıçdaroğlu yarın görüşecek
Bolu'daki yangın faciasında kritik karar: Soruşturma izni ikinci kez kaldırıldı
Bolu'daki yangın faciasında kritik karar: Soruşturma izni ikinci kez...
Ahbap soruşturması: Oğuzhan Uğur'un savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı
Ahbap soruşturması: Oğuzhan Uğur'un savcılıktaki ifadesi ortaya...
Özgür Özel'den Yeni Parti hamlesi!
Özgür Özel'den Yeni Parti hamlesi!
Kamu işçilerinin zam pazarlığında tarih belli oldu
Kamu işçilerinin zam pazarlığında tarih belli oldu

Ana Sayfa
Gündem
Spor
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Medya
Teknoloji
Kültür-Sanat
Sağlık
Yaşam
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Medya
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.