Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Saadeddin Ustaosmanoğlu, "Erkeksen şeyhliğini açıkla, kasetlerini patlatalım" açıklamasına yanıt verdi.
HaberTürk'te yayınlanan Teke Tek'te Fatih Altaylı'nın Murat Bardakçı ile birlikte konuğu olan Ünlü, "O video bir haftadır duruyor. Bir hafta evvel gördüğümde cevap vermedim, Ustaosmanoğlu soyadı töhmet altında kalmasın diye. Ama ne zamanki bu kaset şantajı diye yazıldı, o zaman cevap verdim. Iraklı Şeyh Seyyid Muhammed Accan el Hadid çekmiş. Bundan 12-13 sene evvel ben Accan ile görüşürken... Kaset konusu belaltı değil" dedi.
DİYALOG HERKESİ KAHKAHAYA BOĞDU
Cübbeli Ahmet açıklamasına "Belden aşağısı varsa çıkartmayan melundur, belden üstü de varsa çıkartmayan melundur. Kim nesi varsa çıkartsın. Çıkartsın ki rahat uyuyayım" diyerek devam etti.
Cübbeli'nin bu açıklamalarının Fatih Altaylı esprili bir şekilde "Aman hocam biz görmeyelim" derken stüdyoda neşeli anlar yaşandı.
Cübbeli ise bu yanıta "Senin görmene lüzum yok. Maalesef hocalar ve şeyhler daha çok izliyor, kusura bakma. Adam namussuz izliyor. Bir de bunu teşhir edelim diyor. Bunları boş verelim" sözleriyle karşılık verdi.
Cübbeli Ahmet'in kaset açıklaması stüdyodakileri kahkahaya boğdu: "Hocalar ve şeyhler daha çok izliyor. Adam namussuz izliyor."
— Aykırı (@aykiricomtr) July 21, 2022