CHP Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 'yerel seçim' açıklamasına yanıt verdi.
Akşener, Fatih Altaylı’nın programına konuk olarak, 81 ilde ayrı aday çıkaracaklarını ve büyükşehirlerde de seçime kendi adayları ile gireceklerini söylemişti.
'BİZ HER TÜRLÜ FEDÂKARLIĞI YAPTIK'
CHP’li Öztrak’a programda İYİ Parti’nin ittifak olmadan seçimlere gitme kararına ilişkin soruya, 'Yolları açık olsun' cevabını verdi. Programın sunucusu Ezgi Gözeger’in Faik Öztrak’a yönelttiği, 'Yerel seçimlerde yeniden ittifak olur mu?' sorusuna ise “Biz her türlü fedakarlığı yaptık, yapılan eleştirileri sineye çektik. Kan kustuk kızılcık şerbeti içtik. Ama gitmek isteyene kal demeyiz, Yolları açık olsun, kendileri bilir” diye yanıt verdi.
loading...
Bu ülkede kimler amından, kimler ***ünden, kimler oral sex yaparak sikenler ve sikilenler kimlerdir anlamış değilim. Ben bu yaşıma girdim bu milletten nefret ettiğim kadar dünyada hiç bir toplumdan ırktan nefret etmiyorum artık, tiksiniyor iğreniyorum sizlerden hepinizden.