Usta oyuncu Metin Akpınar, katıldığı bir televizyon programında komedyen cem yılmaz ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Akpınar, "Cem Yılmaz'ı çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda da değil" dedi. Yılmaz ise programın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
YILMAZ'DAN CEVAP
Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kıymetli büyüğümüz metin akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabare’nin ‘İnsanlığın Lüzumu Yok’ oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum” ifadelerini kullandı.
AKPINAR NE DEMİŞTİ?
Metin Akpınar, ‘Az Önce Konuştum’ programındaa sunucu Candaş Tolga Işık’ın “Yeni nesil mizahı nasıl buluyorsunuz?” sorusuna yanıt vererek, Cem Yılmaz hakkında şu yorumu yapmıştı:
“Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand up da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan.”
Medya
Yayınlanma: 23 Kasım 2021 - 08:54
Cem Yılmaz'dan Metin Akpınar'ın "Kumaşı zayıf" sözlerine cevap
Usta oyuncu Metin Akpınar, komedyen Cem Yılmaz hakkında "Cem Yılmaz'ı çok beğeniyorum. Ama aktör kumaşı zayıf" demişti. Akpınar'ın sözlerine Cem Yılmaz'dan yanıt geldi.
Medya
23 Kasım 2021 - 08:54
İlginizi Çekebilir
Cem yilmaz yine üretiyor. Ya şahan gökbakar hayatı beleş , sanatla bir alakası yok.oyunculuk sıfır