Görüntüler Yurtdışından... Brezilya'da bilardoda oyunu kaybeden 2 kişi, oyunu izleyen seyircilerin kendilerine gülmeleri üzerine aralarında bir kız çocuğu da dahil yedi kişiyi pompalı tüfekle öldürdü.
Güvenlik kamerası görüntülerinde adamlardan birisi kendisine gülen kişiyi silah zoruyla duvara yaslarken, diğeri kamyonetten silahı alıp geldi.
KAÇARKEN PARA VE CÜZDANI DA ÇALDILAR
Mermilerin isabet etmediği kişiler olay yerinden kaçmaya çalışırken, kolundan yaralanan bir kadının kolunu tutarak bölgeden uzaklaştığı görülüyor. Saldırganlar ise kaçarken bilardo masası üzerinde bulunan bir miktar parayı ve bir cüzdanı alarak olay yerinden kaçtı.
İKİNCİ KEZ KAYBEDİNCE POMPALI TÜFEĞE SARILDILAR
Edinilen kaynaklare göre polis, 30 yaşında olan Edgar Ricardo de Oliveira ve 27 yaşında olan Ezequias Souza Ribeiro isimli saldırganların ilk oyunu kaybettikten sonra kaybettikleri parayı tekrar kazanmak için bir daha oynadıklarını, ikinci kez oyunu kaybettiklerinde ise rakipleri ve kendilerini izleyen kişilerin kendileri ile dalga geçmesi üzerine katliamı yaptıklarını söyledi.
İşte o görüntüler:
Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Bilardo oynarken üst üste 2 kez yenilen adam, kendisine güldüğü gerekçesiyle içinde çocukların da bulunduğu 7 kişiyi katletti!
— Aykırı (@aykiricomtr) February 23, 2023