İktidara verdiği destekle gündemde olan, TikTok'ta ünlü olduktan sonra konser vermeye başlayan Begüm Polat, kıyafetiyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.
Daha önce bir video paylaşarak "Ordu- Perşembe yaylası konserimin muhalefetin Trabzon mitinginden daha kalabalık olması şoku" notunu düşen Begüm Polat, bu kez İngilizce öğretmeni Taner Çağlı’nın Youtube kanalında yer aldığı “4 Example” adlı Talk Show'da konuştu. Kıyafetiyle ilgili açıklamalar yaparken "Altımda şort etek var önlemimi aldım. Heyecan yaratıyoruz ama detay vermiyoruz" ifadelerini kullandı.
Polat'ın bu ifadeleri de son yaptığı göndermelerle birlikte sosyal medyada gündem oldu. O anlar binlerce kez izlendi.
Begüm Polat, daha önce sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Cumhur İttifakı'nı desteklediğini şu sözlerle açıklamıştı: "Bakın şurda bi anlaşalım evet muhafazakar tarafı destekliyorum. Evet ülkenin refahı için Cumhur ittifakı diyorum. Ama kimse benim giyim kuşamıma, oturmama kalkmama karışamaz. Herkes haddini bilecek."Cumhur İttifakı'nı desteklediğini açıklayan Begüm Polat: “Altımda şort etek var önlemimi aldım. Heyecan yaratıyoruz ama detay vermiyoruz.”
— Aykırı (@aykiricomtr) April 19, 2023