Ankara'da yaşayan bir kişi Nevşehir'den az hasarlı olduğunu söylenen araca talip oldu.
Taşrada ekspertiz uzmanı bulamayan adam; satış yapanların 1 parça değişen, 2 parça boyası olduğu söylediği aracı kontrol ettiremedi. Bölgeyi bilmediği için aracı, satanların yönlendirdiği bir ustaya gösteren adam, aracın motorunda sorun olmadığı söylenince satış işlemlerinden sonra araçla birlikte Ankara'ya döndü.
GERÇEK SERVİSTE ORTAYA ÇIKTI
Ankara'da servise giden adama servis yetkilileri ekspertiz yapılıp yapılmadığını sordu. Ekspertiz yapılmadığını öğrenen servis yetkilileri araçtaki sorunları fark edince aracın yeni sahibine ekspertiz uzmanına danışmasını tavsiye etti.
Ekspertiz sırasında aracın 4 parça değişenin olduğu, haricen 3 parçanın da boyandığı ortaya çıktı. Ayrıca aracın hava yastıklarının da patladığı ve yenilendiği tespit edildi.
Ekspertiz uzmanı Şevki Sayar tespitlerini video ile kayıt altına alarak sosyal medyada paylaştı. Satış yapanların değişen ve boyanan parçaları bilmemesinin mümkün olmadığı aktaran ekspertiz uzmanı, araç sahibinin ise hukuki süreci başlatacağını açıkladı.
@sevkisayar89 Ne yazacağımı bilmiyorum... sonuna kadar izleyin... iyi seyirler... kandıran kendini kandırır... ♬ orijinal ses - ŞevkiOffical