Galatasaray'ın yıllık mali olağan genel kurulunda oy kullandıktan sonra Nişantaşı'nda görüntülenen Aydemir Akbaş, bergen filmi hakkında tepki çekecek ifadeler kullandı.
Başrolünü Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun üstlendiği, ‘Bergen’ filmi hakkında Akbaş, “Şarkıcı filmi, yüzüne kezzap atılmış, ızdırap çekmiş, bitmiş. Bunun enteresan bir tarafı var mı? Ama tuttu, helal olsun” yorumunu yaptı.
Yeni nesilde oyuncu olmadığını belirten Akbaş, “Bana Ali Şen gibi bir baba bulsanıza? Bir Kadir Savun, bir Adile Naşit var mı? Yok” dedi.
“95’TEN EVVEL GİTMEM”
86 yaşındaki oyuncu “Vasiyetiniz hazır mı?” sorusuna “Galatasaray veya cenazem hakkımda olabilir. Ama 95’ten evvel gitmem” cevabını verdi.
Medya
Yayınlanma: 28 Mart 2022 - 14:47
Aydemir Akbaş'tan Bergen sözleri: Yüzüne kezzap atılmış, enteresan tarafı var mı?
Oyuncu Aydemir Akbaş, Bergen filmi hakkında tepki çekecek açıklamalarda bulundu. Akbaş, "Şarkıcı filmi, yüzüne kezzap atılmış, ızdırap çekmiş, bitmiş. Bunun enteresan bir tarafı var mı? Ama tuttu, helal olsun" dedi.
Medya
28 Mart 2022 - 14:47
İlginizi Çekebilir