Yufkacı Nejla Çobaner'e kaçan 24 yıllık eşi Zeki Öztemel'i geri çağırdı! Esra Erol'da ikinci yufkacı vakası

TAKİP ET

Yufkacı Muammer olayının bir benzeri patlak verdi. Esra Erol'un programında 24 yıllık eşinin Yufkacılık yapan Nejla Çobaner'e kaçtığını söyleyen kadın, eşinin eve geri dönmesi için çağrıda bulundu.

Gündüz kuşağı programlarda her geçen gün enteresan bir olay daha yaşanıyor. Yufkacı Muammer olayının bir benzeri iktidara yakınlığıyla bilinen ATV ekranlarında seyirciyle buluşturuldu. Esra Erol'un programında "İkinci yufkacı krizi" nin aktörlerinin cinsiyetleri farklı. Bu sefer ki yufkacı bir kadın ve evli olan erkek Yufkacıya kaçıyor. 24 yıllık eşi ise erkeğin eve dönmesi için canlı yayında çağrıda bulunuyor. İşte detaylar:

ATV ekranlarında yayınlanan " Esra Erol'da" programında ikinci bir yufkacı vakası yaşandı. Geçtiğimiz aylarda Mehmet Duman isimli bir kişi, yufkacı Muammer'e kaçan eşi Hamide Duman'ı ve yengesi Hamide Duman'ı aramak için programa başvurmuş ve bu olay günlerce gündemden düşmemişti.

24 YILLIK EŞİM YUFKACI KADINA KAÇTI
Aynı programda bu kez Zemzem ismindeki bir kadın, yufkacı Nejla Çobaner'e kaçan 24 yıllık eşi Zeki Öztemel'i bulmak üzere çağrıda bulundu. Daha önce 2018 yılında da eşinin aynı kişiye kaçtığını ancak 2-3 ay sonra geri dönmesi üzerine kendisini affettiğini söyleyen Zemzem, geçtiğimiz aylarda tekrar Zeki Öztemel'in Yufkacı Necla'ya kaçtığını ifade etti.



"BENİ TEHDİT EDİYORLAR, ÖLDÜRECEKLER" DİYEREK KAÇMIŞ
Üstelik bu kez kaçmadan önce eşine "Beni tehdit ediyorlar, öldürecekler. Gitmek zorundayım" diyen Zeki Öztemel'in eşi Zemzem'den "Telefon borcum var" diyerek para aldığını da ortaya çıktı. Zemzem ise kendisiyle yüzleşebilmek adına Zeki Öztemel'i bulmak için çağrıda bulundu.
 

17 yaşındaki Dilek Albayrak: Ailem beni sattıktan sonra oturup izliyor!

Adıyaman'da yeni doğmuş bir bebek canlı canlı mezara gömüldü, lise öğrencileri kurtardı

18 yaşındaki Melek Şahinoğlu, evli Pakistanlı'ya kaçtı: 3 gün eşiyle, 4 gün benimle olacak

hamide duran nejla çobaner zeki öztemel yufkacı muammer