Uğur Mumcu'nun çocuklarından açıklama

TAKİP ET

Sedat Peker'in Uğur Mumcu cinayetine ilişkin iddialarından sonra Mumcu ailesinden çarpıcı mesajlar geldi. Mumcu'nun çocukları sosyal medyadan bu paylaşımları yaptı.

Uğur Mumcu’nun çocukları Özge Mumcu Aybars ve Özgür Mumcu, Sedat Peker’in iddialarının ardından babaları Uğur Mumcu’nun sözlerini paylaştılar.

Sedat Peker, bugün yayımladığı videoda Uğur Mumcu cinayeti hakkında bazı iddialarda bulundu. Tekrar gündeme oturan Mumcu cinayeti hakkında özellikle sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı. Bu paylaşımlardan en çarpıcı olanı da Mumcu’nun kızı Özge Mumcu Aybars’ın paylaşımıydı. Aybars’ın bu paylaşımına kardeşi Özgür Mumcu’da kendi hesabında yer verdi. Mumcu’ın paylaşımda yer alan sözleri şöyle;

“Bir ülkede devletin güvenliği ile hukukun güvenliği eş anlamlıdır. Devlet güvenliği adına hukuk güvenliğinin ortadan kaldırılması, demokrasi ve hukuk devleti için ileride onarılmaz yaralar açar. Bu gibi dönemlerde daha soğukkanlı olunmasında sayısız yarar bulunmaktadır. Dikkatler, gazetelere ve gazetecilere değil saldırgana ve saldırganın örgütüne çevrilmelidir”



GÜLDAL MUMCU NE DEMİŞTİ
Güldal Mumcu anlatıyor: "Ağar,cinayetin karmaşıklığını anlatmak için,’Öyle bir iş ki, bir duvar gibi Bir tuğla çekersek duvar yıkılır' dedi Ben de çekin o zaman dedim.’Çekemem’ dedi. Çekerler altında kalırsınız dediğimde yüzünde ‘Bunu yapmaya kimsenin gücü yetmez' der gibi bir ifade belirdi."

Uğur Mumcu cinayeti hakkında Sedat Peker'den şok iddia: Derin devlet öldürdü!

Sedat Peker'in açıklamalarından sonra Şengül Hablemitoğlu'ndan çarpıcı çıkış

uğur mumcu cinayeti uğur mumcu uğur mumcu un ailesi