Suriyeli sığınmacılarla Afgan kaçakların kavgası böyle görüntülendi

TAKİP ET

Göç alma ve sığınmacı nüfusu bakımından Türkiye'nin alt sıralarında yer alan Afyonkarahisar'dan gelen görüntüler şoke etti. Afgan kaçaklarla, Suriyeli sığınmacılar orta çağ savaşlarını andıran görüntülerle birbirine girdi. Kavgada, pala, kılıç, taş ve sopa kullanıldı.

Afyonkarahisar'dan gelen görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Show Ana Haber ihbar hattına gelen görüntülerde Suriyeli sığınmacılarla Afgan kaçaklarına birbirine girdikleri görülüyor. Görüntülerin detaylarında ise tüyler ürperten bir vahşet var.

Tamamı erkeklerden oluşan grupların ellerinde pala, kılıç, sopa ve taş olduğu görüldü. Birbirlerine ölesiyle saldıran gruplar polisin olay yerine gelmesiyle kaçmaya başladı.

Ancak gruptan bazı isimlerin saldırmaya devam etmeleri üzerine polisin ateş açarak kavgayı ayırmaya çalışması dikkat çekti. 

MEDYADAKİ DİL DEĞİŞİYOR
Show Ana Haber, son aylarda yabancı uyruklu kişilerin karıştıkları olayları uyruklarıyla vererek ana akım medyadaki sansürü kırmaya başlayan haber bültenlerinden biri haline geldi. Show Tv, geçtiğimiz günlerde de Bağcılar'da sokak ortasında oturup insanları tehdit eden bir sığınmacıyı ana haber bültenine taşımıştı.

Bağcılar'da Suriyeli dükkan sahibi vatandaşlara laf attı, polisin yanında tehditler savurdu



AFYONKARAHİSAR BİLE BÖYLEYSE
Görüntülerin çekildiği Afyonkarahisar, sığınmacı nüfusu ve göç alma konusunda Türkiye'nin en alt basamaklarında yer alan illerinden biri. Orada bile bu görüntülerin ortaya çıkması, vatandaşları tedirgin ediyor.

 

afyonkarahisar afgan kaçak suriyeli sığınmacı