Sözde feminist gruplar ODTÜ öğrencisini PKK'ya hedef gösterdi!

TAKİP ET

PKK bağlantılı sözde feminist gruplar şimdi de başarılı bir öğrenciyi hedeflerine aldılar. ODTÜ'de 2.sınıf öğrencisi Murat Dursun'un fotoğrafları okula asılarak, örgüte hedef gösterildi.

BERAT TEMİZ / AYKIRI

Türkiye'de "Kadın hakları ve feminizm" maskesiyle hareket eden terör örgütü PKK bağlantılı oluşumlar ODTÜ'de bir öğrenciyi hedef gösterdi.

Ege Üniversitesi'nde Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu hedef göstererek şehit olmasına neden olan Kampüs Cadıları ve sözde feminist gruplar, ODTÜ'de 2. sınıf öğrencisi Murat Dursun'u hedef aldı.

Üniversitedeki PKK yapılanmalarına karşı çıkan Dursun'un fotoğrafları "Tacizci, ırkçı" denilerek "TEŞHİR EDİYORUZ" başlığı ile okulun çeşitli yerlerine asıldı.

Kampüs Cadıları ve sözde feminist gruplar tarafından asılan afişlerde Dursun'un "Kendine Gel ODTÜ" isimli sayfasından AYKIRI ve TamgaTürk'e ait haberleri paylaşmasını hedef göstermelerine sebep saydıkları görülüyor.

PKK bağlantılı sözde feminist oluşumların astığı afişler şu şekilde:



Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nı ve Emniyet'i göreve çağırdı. 

Çolak paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"ODTÜ'de okuyan başarılı bir gencimiz; Murat Dursun... Okuldaki PKK yapılanmalarına tepkisiz kalmadığı için "Tacizci, ırkçı" gibi sözlerle hedef gösteriliyor. Okulun her yanına resimlerini asmışlar. Yapanlar sözde feminist gruplar, Kampüs Cadıları da işin içinde.

Yazdıkları metindeki dil, Fırat Çakıroğlu'nu hedef gösterdikleri pankartla aynı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmalı, Emniyet gereken güvenlik önlemlerini almalı. ODTÜ yönetimi bir saniye bile kaybetmeden bu rezaleti yapanları okuldan atmalı.

Metinde, Aykırı'yı takip etmesini bile hedef göstermelerine sebep saymışlar. ODTÜ yönetimini de derhal güvenlik önlemi almaya davet ediyorum. Ankara'daki arkadaşlarımız Murat'ı yalnız bırakmamalı. Bu şeref yoksunlarına verecek bir canımız daha yok."

Batuhan Çolak yazdı: Fırat Çakıroğlu gerçekleri!

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katillerinden Kampüs Cadıları Batuhan Çolak'ı hedef gösterdi!

Tek tek ortaya çıktılar: İşte kadın haklarının arkasına saklanan terör örgütü PKK'yı destekleyen oluşumlar

ödtü kampüs cadıları pkk terörist terör örgütü feminist