Sedat Peker, Reşat Hacıfazlıoğlu ile yaptığı telefon görüşmesini yayınladı

TAKİP ET

Sedat Peker, Süleyman Soylu ile aracılık yaptığını ileri sürdüğü akrabası Reşat Hacıfazlıoğlu ile yaptığı telefon görüşmesini yayınladı.

AYKIRI / HABER MERKEZİ

Sedat Peker'den gündemi sallayan yeni bir video daha geldi. Peker, daha önce akrabam dediği Reşat Hacıfazlıoğlu ile yaptığı telefon görüşmesinin kaydını yayınladı. Kayıtta, Hacıfazlıoğlu'nun Süleyman Soylu ile Peker arasında aracılık yaptığı ima ediliyor. 

Hacıfazlıoğlu, Soylu'nun mesajlarına anlam veremediğini ve konuyla ilgili olarak kendisiyle görüşeceğini öne sürüyor.

Kutlu Adalı cinayeti ile ilgili Atilla Peker'den şok itiraflar

SOYLU: AKRABASI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HaberTürk canlı yayınında kendisine sorulan Reşat Hacıfazlıoğlu konusunda, "Akrabası olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullanarak arada iletişim kurduğunu reddetmişti.

Soylu şu ifadeleri kullanmıştı:

"80 öncesinde onların Adalet Partisi'nin yanında ofisi vardı. Sedat Peker'in akrabası değil diye biliyorum. Eskiden küçük bir yerdi Gaziosmanpaşa orda herkes birbirini tanırdı. Benim illegal bir kişiyle bir tane ilişkimi bulamazlar. Ben kimin yerine il başkanı atandım. Ben Mehmet Ağar'ın dayısının yerine atandım. Tam beş buçuk ay silahlı adamlar benim il başkanlığımı bastı. Ben sosyeteden gelmiş bir adam değilim. Bunu yapanlar Mehmet Ağar'ın dayısı o ekibin işiydi."

YEĞENİNİN NİKAH ŞAHİDİ OLMUŞ
Süleyman Soylu'nun, daha önce Reşat Hacıfazlıoğlu'nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu'nun düğününde nikah şahidi olduğu ortaya çıkmıştı.

PEKER: "SOYLU 'KAÇ' DEDİ"
Sedat Peker videoyu yayınladıktan sonra şu tweetleri paylaştı:

"reşat hacıfazlıoğlu’yla hts kayıtlarını neden çıkarmıyorsun? seninle konuştuktan sonra neden peki beni arıyordu?

üç ay değil, altı ay boyunca orada nöbet tutuldu. benim akrabam reşat hacıfazlıoğlu ve benim arkadaşlarım orada nöbet tuttu, sadece sen değil. sen eve gidip yattın. tweet

süslü sülü, bir gram şerefin varsa reşat hacıfazlıoğlu’yla senin, babanın, koruma müdürünün ve yakın akrabalarının hepsinin hts kayıtlarını yayınla. tweet

Reşat hacıfazlıoğlu senle cenazede görüştükten sonra hemen beni arayıp yurtdışına kaç demiş mi? hts kayıtlarını yayınlayın süslü süleyman."

Reşat Hacıfazlıoğlu kimdir? Süleyman Soylu Reşat Hacıfazlıoğlu'nun yeğeninin nikah şahidi olmuştu

süleyman soylu sedat peker sedat peker son video reşat hacıfazlıoğlu