Sedat Peker'in görüşmelerini ifşa ettiği Hadi Özışık'tan ilk açıklama

TAKİP ET

Sedat Peker'in Süleyman Soylu ile arasında aracılık yaptığı söylediği gazeteci Hadi Özışık, Soylu'nun "Suç duyurusunda bulunacağım" demesinin ardından açıklama yaptı.

Organize suç örgütü yönetmek ve üye olmak suçlamasıyla aranan Sedat Peker, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı video ile gündeme bomba gibi düştü. Gazeteci Hadi Özışık ile yaptığı FaceTime görüşmeyi ifşa eden Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arabuluculuk yapan kişinin Hadi Özışık ve Süleyman Özışık olduğunu söyledi.

Sedat Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi ifşa etti

Konunun ardından Erdoğan'ın teyzesinin oğlu olan Superhaber'in sahibi Cengiz Er'e açıklama yapan Süleyman Soylu, Hadi Özışık ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Süleyman Soylu, Hadi Özışık ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurunda bulunacak

Akşam saatlerinde HaberTürk'teki programın konukları arasında yer almasına rağmen programa katılmayan Hadi Özışık'tan sabaha karşı açıklama geldi.

Hadi Özışık, canlı yayına çıkamadı

Özışık, "Sayın Soylu'nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne de kardeşimin hiçbir irtibatı olmamıştır" dedi. Özışık, FaceTime görüşmelerde Sedat Peker'i sakinleştirmeye çalıştığını ve "Haklısın" diyerek konuyu kapatmak istediğini ifade etti.

Süleyman Soylu'dan özür dileyen Özışık'ın açıklaması şu şekilde;
"Sn. Süleyman Soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Sedat Peker'i de tanırım. Yayınladığı videoların maksadını aşmaya başladığını düşündüğümden dolayı kendisiyle birkaç görüşme yaparak, sakinleştirmeyi ve Türkiye'nin gündemini meşgul eden bu tatsız durumu nihayete erdirmesini sağlamaya çalıştım. Bu görüşmelerden Sayın Soylu'nun haberi ve bilgisi yoktu -olamazdı da. Peker ısrarla tavrını sürdürünce 'haklısın' diyerek konuyu kapatmak durumunda kaldım. İyi niyetle aldığım inisiyatifin olumsuz sonuçlarının sorumluluğu da şahsıma aittir. Sayın Soylu'nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne de kardeşimin hiçbir irtibatı olmamıştır"

sedat peker hadi özışık süleyman soylu süleyman özışık