Sedat Peker'in açıklamalarından sonra Şengül Hablemitoğlu'ndan çarpıcı çıkış

TAKİP ET

Sedat Peker bugün yayımladığı videoda Uğur Mumcu cinayeti hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Bu iddiaların ardından başka bir faili meçhul cinayete kurban giden Necip Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı.

Sedat Peker yayımladığı videolarda çarpıcı iddialar öne sürmeye devam ediyor. Peker, bugün yayımladığı videoda Uğur Mumcu cinayeti hakkında çok önemli iddialarda bulundu. Peker, Mumcu’nun öldürülmesinden sonra olay yerine ilk gelen kişinin Mehmet Ağar olduğunu belirttikten sonra “Katil hep ilk gelir” sözlerini sarf etmiş ve Ağar’ı zanlı olarak işaret etmişti. 

Uğur Mumcu cinayeti hakkında Sedat Peker'den şok iddia: Derin devlet öldürdü!


HABLEMİTOĞLUNDAN SERT SÖZLER
Mumcu gibi faili meçhul bir cinayete kurban gitmiş olan Necip Hablemitoğlu’nun eşi Şengül Hablemitoğlu sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu. Hablemitoğlu failler hakkında şu ifadeleri kullandı; “Eli kanlı katiller, uyuşturucu kaçakçıları saygın muteber devlet adamları hemi? Topunuzun soyu kurusun, çürüyün diyeceğim ama zaten çürümüşsünüz… Her siyasi cinayet, işlendiği dönemin ilgili kurumlarındaki bürokratları zan altında bırakır. Burada olan bunun ifşa edilmesi, malumun ilanı. Katillerin bilinmediğini düşünmüyordunuz herhalde. Mevzu bu da değil, susanlar, görmezden gelip ört bas edenler cinayetlere ortaktır zaten”

Hablemitoğlu ayrıca Peker’in olay mahalline ilk gelen vurgusundan hareketle şu sözleri sarf etti; “Yalnız SP olay mahalline ilk gelenlere bakın diyor ya; eksik bilgi. Tabii ne bilsin öldürülenlerin yakınları kadar farkındalığı olamaz. Sonuç itibariyle bizim cenahtan değil. Biz, birden bire ortadan kaybolanları da bir kenara koyarız. İlk gelenler ve birden kaybolanlar”

Bugün Necip Hablemitoğlu'nun doğum günü! Necip Hablemitoğlu kimdir?

şengül hablemitoğlu sedat peker necip hablemitoğlu uğur mumcu