Sedat Peker'den yeni video: Yeldana Kaharman olayıyla ilgili şok iddialar

TAKİP ET

Hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma yürütülen Sedat Peker, üçüncü videosunu yayınladı. Peker, Yeldana Kaharman'ın ölümüyle ilgili şok iddialarda bulundu.

Sedat Peker, kendisine yönelik düzenlenen operasyonlar sonrasında yayınladığı videolara bir yenisini ekledi. Peker, "Derin devletçiler, pelikancılar; Bir tripoda, bir kameraya yenileceksiniz" başlığı ile yayınladığı videoda Yeldana Kaharman olayına ilişkin yeni iddialar ortaya attı.

Sedat Peker, Elazığ'da 28 Mart 2019'da evinde ölü bulunan Kazakistan uyruklu gazetecilik öğrencisi Yeldana Kaharman olayı ile ilgili "Kızcağız olaydan bir gün sonra jandarmaya gidiyor. Jandarmanın içinde şikayet dilekçesi imha ediliyor" ifadesini kullandı. Peker, önceki videoda "Tolga Ağar'ın bir kız arkadaşı var Kırgız ya da Kazak uyruklu. Kızcağız jandarmaya gidiyor, Tolga Ağar bana tecavüz etti diye. Kız şikayet ediyor. Daha sonra kızı helikopterle aldırıyorlar. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garipcağız öldü, herkes biliyor kimse sesini açmıyor" diye konuşmuştu. 

Peker'in açıklamalarına Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yalanlama gelmişti. Ayrıca Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'da Yeldana Kaharman'ın intihar ettiğini açıklamıştı.

Yeldana Kaharman'ın otopsi raporu kayıp!

Yeldana Kaharman'ın ölümü hakkında Başsavcılıktan açıklama!

Sedat Peker'den ikinci video: Mehmet Ağar'ın oğlunu tecavüzden şikâyet eden kadın ertesi gün ölü bulundu

sedat peker yeldana kaharman