Sedat Peker'den yeni video: Süleyman Soylu'ya çok ağır sözler!

TAKİP ET

Sedat Peker ve AK Parti arasında başlayan gerginlik katlanarak devam ediyor. Bugün 4. videosunu yayınlayan Peker, kendisi için "Mafya pisliği" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı.

Hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma yürütülen Sedat Peker, "Bazıları aslan hikayesini anlatmadan avcının hikayesine inandılar. Görüşeceğiz" başlığı ile yeni video yayınladı. Peker, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kendisi için "Mafya pisliği" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı. 

Süleyman Soylu, Cumhuriyet gazetesini hedef alıp Sedat Peker'i Mafya pisliği olarak tanımladı

Bakan Soylu'ya çeşitli lakaplar kullanarak seslenen Peker, çarpıcı iddialar ortaya attı.

"SİLİVRİ EMNİYET MÜDÜRÜ NEDEN İNTİHAR ETTİ?"
Peker'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:
Sedat Peker, 31 Temmuz 2017'de makamında beylik tabancası ile kendisini vurarak intihar eden Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan olayı ile ilgili konuştu.

İntihar olayıyla ilgili Süleyman Soylu'ya seslenen Peker, "Silivri'de intihar eden Emniyet müdürünü anlatsana? Emniyet müdürü arkadaşları onun neden intihar ettiğini biliyorlar, neden söylemiyorlar. Anlat temiz Süleyman, tertemiz Süleyman, süslü Süleyman" ifadelerini kullandı.
Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabından gazeteler ve siyasi liderler hakkında yaptığı paylaşımlara da tepki gösteren Peker, ağır sözler kullandı.

Peker, "Lan insanlar intihar ediyor. Bakan değil misin? Lan senin görevin değil mi engellemek? Senin görevin gazeteciye, parti başkanına, ona buna saldırmak mı? Eşkiya mısın ulan sen?" diye konuştu. Ayrıca Sedat Peker, 4 madde sıralayarak Bakan Soylu hakkında çarpıcı iddialar ortaya attı.

Peker, "1- DP Genel Başkanlığı'na yanında benim adamlarım vardı. 2- Berat Albayrak'ı bana sen düşman ettin. 3- Cenazede akrabam Reşat Akif Fazlıoğlu'na ne söyledin. 4- Bana polis korumasını sen vermedin mi?" maddelerini sıralayarak Soylu'dan cevap vermesini istedi. Sedat Peker, Kripto para dolandırıcısı Faruk Fatih Özer ile fotoğrafları ortaya çıkan  Süleyman Soylu'nun öz yeğeni Hasan Berk Işık hakkında da konuştu. Peker, şarkıcı olan Hasan Berk Işık için Soylu'nun eniştesini Polat Yağcı ile tanıştırdığını iddia etti.

Peker, şu ifadeleri kullandı:
"Ablanın kocası Abdullah Beyi benim yanıma yollamadın mı? Oğlu şarkıcı olacak diye Polat Yağcı ile enişteni tanıştırdım. Tüm kanallarda yayınlattım. O zaman iyiydim."

"APTALLAR ERKEN ÖLÜR" KİTABI
Yayınladığı videolarda masanın üstünde koyduğu kitaplarla dikkat çeken Peker, son videosunda masaya Mario Puzo'nun "Aptallar Erken Ölür" kitabını koydu.

Süleyman Soylu'dan Sedat Peker'in iddialarına çok sert yanıt


Süleyman Soylu'nun yeğeninin ayakkabısı 9 bin 500 TL! 


Süleyman Soylu'nun yeğeni Hasan Berk Işık'ın arabasıyla ilgili yeni detay ortaya çıktı!


Süleyman Soylu'nun yeğeni konusunda sıcak gelişmeler


İçişleri Bakanlığı'ndan zehir zemberek Sedat Peker açıklaması


Feyzi İşbaşaran'dan Sedat Peker'e bir yanıt daha: 2 tane vurdum yere yıkıldı

 









sedat peker süleyman soylu ak parti mafya silivri emniyet müdürü koruma dp erdoğan