Sedat Peker'den Soylu ve Ağar hakkında yeni iddialar, Sedat Peker nerede olduğunu da açıkladı

TAKİP ET

Sedat Peker, yeni videosunu yayınladı. Peker, önceki videolarda bahsettiği 4.9 ton uyuşturucu ve Yeldana Kaharman'ın ölümüyle ilgili savcıların nasıl soruşturma yürütmeleri gerektiğini anlattı. Peker, Süleyman Soylu ve Mehmet Ağar hakkında yeni iddialar öne sürdü.

Organize suç örgütü yönetmek suçlamasıyla aranan Sedat Peker, 5. videosunu yayınladı. Peker, önceki videolarda anlattığı, Kolombiya'da yaklanan ve varış yeri Türkiye olan 4.9 ton uyuşturucu ile Yeldana Kaharman'ın ölümüyle ilgili savcılara seslendi.

Peker, söz konusu olayların savcılar tarafından nasıl soruşturulması gerektiğini maddeler halinde anlattı.

Yeldana Kaharman'ın otopsi raporu kayıp!

Peker'in açıklaması şu şekilde;

SÜLEYMAN SOYLU'NUN DANIŞMANI: 1.6 MİLYONLUK ARACA BİNİYOR
Peker, Süleyman Soylu hakkındaki iddialarına da yenisini ekledi. Soylu'nun en yakın danışmanlarından birinin 1.6 milyon liralık araca bindiğini, Trabzon'da 5 milyon liraya ev yaptırdığını ileri süren Peker, "10 bin liralık maaşla bunlar nasıl oluyor " ifadelerini kullandı. 

MÜBARİZ MANSİMOV'U KORUYOR MU
Sedat Peker, Mübariz Mansimov ile sadece 1 kez telefonda görüştüklerini ve kendisin korumadığın ifade etti. Peker, "Adamın zaten bütün mal varlığına çöktüler" cezaevindeyken kendisine mektup yazdım "Senin mallarına nasıl çöktüklerini herkese anlatacağım" dedim.

SEDAT PEKER NEREDE
Sedat Peker, şu anda Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunduğunu ifade etti. Mısır ile BAE'nin arasının iyi olduğunu hatırlatan Peker, "Mısır ile dostluk grubu kurdunuz, Mısır üzerinden BAE'ye söyleyin, getirtin beni Türkiye'ye" ifadelerini kullandı.

BENİ ÖLDÜRMEK İÇİN SIRP ÇETELER İLE GÖRÜŞÜYORLAR
Peker, kendisini ortadan kaldırmak isteyenlerin, uluslar arası arenada tetikçilik yapan Sırp çetelerin tutulmaya çalışıldığını ileri sürdü. Hakkındaki kırmızı bülten kararının da henüz işleme konmadığını söyleyen Peker, Abdülkadir Selvi ve Soylu'ya seslenerek "Gelin alın, alabiliyorsanız, sıkıyorsa gelin" ifadelerini kullandı.
 

Sedat Peker'den yeni video: Yeldana Kaharman olayıyla ilgili şok iddialar

Yeldana Kaharman'ın ölümü hakkında Başsavcılıktan açıklama!

Sedat Peker açıklamıştı: 4.9 ton uyuşturucuyu Kolombiyalı Bakan nasıl yorumladı


sedat peker yeldana kaharman kolombiya uyuşturucu mehmet ağar süleyman soylu