Seda Sayan ve Çağlar Ökten hakkında şok iddia! "Albüm yaparım" dedi, 4 yıllık ilişkisini bitirdi!

TAKİP ET

Seda Sayan'a evlilik telif eden Çağlar Ökten hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı. Ökten'in Seda Sayan'ın "İlişkini bitirmen karşılığında sana albüm yaparım" teklifinde bulunmasının ardından 4 yıllık ilişkisini bitirdiği öne sürüldü.

Şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile evlilik kararı aldı. 14 Şubat'ta evlilik teklifi alan Sayan, Mayıs ayında yurt dışında evleneceğini açıkladı. Ancak ikili hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Seda Sayan'ın yeni sevgilisi ve müstakbel eşi Çağlar Ökten'in 3 ay öncesine kadar Lara Şehiroğlu'yla 4 yıldır devam eden ve evlilik planları yaptığı bir ilişkisi olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre; Sayan, vokalistliğini yapan Çağlar Ökten'e bir vaatte bulundu. Çağlar Ökten de evlilik planları yaptığı sevgilisi Lara'dan bir gecede ayrıldı.

Evlilik haberleri ortaya çıkana kadar Lara Şehiroğlu eski sevgilisi Çağlar Ökten'le çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldırmadı. 14 Şubat’ta Seda Sayan’a evlilik teklifi eden Çağlar Ökten nikah tarihini duyurunca Şehiroğlu bütün fotoğrafları Instagram hesabından hızlıca sildi. Çıkan iddiaların ardından gözler Seda Sayan ve Çağlar Ökten'e çevrildi. İkiliden henüz bir açıklama gelmedi.

Seda Sayan evlilik tarihini açıkladı: Erimin peşinden giderim...

Seda Sayan canlı yayında evlilik teklifini açıkladı: Çağlar Ökten alnından öptü

seda sayan çağlar ökten ilişki evlilik aşk