Reşat Hacıfazlıoğlu kimdir? Süleyman Soylu Reşat Hacıfazlıoğlu'nun yeğeninin nikah şahidi olmuştu

TAKİP ET

Sedat Peker "Akrabam" dediği Reşat Hacıfazlıoğlu'nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu'nun nikah şahidi Süleyman Soylu çıktı.

Sedat Peker yayımladığı videolarla gündemdeki yerini koruyor. Son videosunda özellikle Süleyman Soylu hakkında oldukça ciddi iddialarda bulunan Peker, uzun bir süre Soylu’yla iletişim halinde olduğunu ve koruma polisinin de Soylu tarafından tahsis edildiğini söyledi. 

Peker’in en çarpıcı iddialarından birisi de, Soylu’nun, Peker’in akrabası Reşat Hacıfazlıoğlu’na “Ben İstanbul’a karışamıyorum” dediği üzerineydi.

Peker sadece bununla da kalmayıp Raşat Hacıfazlıoğlu ve Süleyman Soylu’nun telefon sinyallerinin incelenmesini ve böylelikle gerçeğin ortaya çıkacağını söyledi. Soylu ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada Sedat Peker için çok sert ifadeler kullanarak, iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. 

Sedat Peker, Reşat Hacıfazlıoğlu ile yaptığı telefon görüşmesini yayınladı

HAKAN FAZLIOĞLU'NUN NİKAH ŞAHİDİ 
HalkTv'nin yerel haber sitesi "gophaber"e dayandırdığı habere göre, Süleyman Soylu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu 3 Nisan 2016 tarihinde Reşat Hacıfazlıoğlu’nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu’nun nikahına katıldı. Gaziosmanpaşa’da kıyılan nikahın şahitliğini de yapan Soylu, genç çiftin evlilik cüzdanını veren kişi oldu.





KAPAK FOTOĞRAFI SOYLU İLE
Hakan Fazlıoğlu'nun Facebook hesabındaki kapak fotoğrafının nikah töreninden Süleyman Soylu ile yan yana olduğu bir kare olması dikkat çekti.

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI
Süleyman Soylu'nun nikah şahitliğini yaptığı Reşat Hacıfazlıoğlu'nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu sosyal medya hesabındaki Soylu ile olan kapak fotoğrafı da dahil tüm içerikleri gizledi, sonrasında da hesabını kapattı.

Kutlu Adalı cinayeti ile ilgili Atilla Peker'den şok itiraflar

Süleyman Soylu'ya yakınlığıyla bilinen Murat Şahin'in, Sedat Peker ile fotoğrafları çıktı

Sedat Peker'den yeni video: Süleyman Soylu'ya çok ağır sözler!

Süleyman Soylu'dan Sedat Peker'in iddialarına çok sert yanıt

AK Parti'den Sedat Peker'in açıklamalarına cevap geldi!

Sedat Peker'in iddialarının ardından Saray'dan Süleyman Soylu açıklaması!

süleyman soylu sedat peker peker soylu reşat hacıfazlıoğlu reşat hacıfazloğlu kimdir