Pelikancı Hilal Kaplan, Çağlar Ertuğrul'u hedef aldı! Tamer Karadağlı'ya gönderme yapmıştı

TAKİP ET

TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde espri yaparak Tamer Karadağlı'ya göndermede bulunmuştu. TRT'ye atanan Pelikancı Hilal Kaplan, Çağlar Ertuğrul'u hedef aldı.

TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde başrolü oynayan Çağlar Ertuğrul, Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştı. Çağlar Ertuğrul, sahnedeki konuşmasında Tamer Karadağlı'ya göndermede bulunmuştu.

Tamer Karadağlı'dan Çağlar Ertuğrul'un göndermesine cevap!


Teşkilat dizisindeki performansıyla "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanan Çağlar Ertuğrul'u, TRT Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan pelikancı Hilal Kaplan hedef aldı.

Çağlar Ertuğrul, teşekkür konuşması sırasında, Altın Portakal'da Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan polemiğe atıfta bulunarak bir anda arkasını dönerek "Birisi mimik yapıyor sandım arkamda" ifadelerini kullanmıştı. Sunucu Cem Davran da "Burası o yarışma değil" demişti.

"SİMİT SAT, ONURLU YAŞA!"
Çağlar Ertuğrul'un bu davranışı üzerine bugün TRT'nin üst yönetiminden sert mesajlar geldi. Hilal Kaplan bugün köşesinde "Simit sat, onurlu yaşa!" başlığını taşıyan bölümde Çağlar Ertuğrul'u hedef aldı.

"DEVLET KANALINDA BAŞROLSÜN"
Hilal Kaplan Sabah'ta yayımlanan bugünkü yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Devleti yönetenlerin "gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde" olduğunu düşünen birisi, neden devletin kanalında başrol oynamayı kabul eder? Hadi etti; hayatı boyunca hiçbir ayrımcılığa uğramamış olmasına rağmen ödül konuşmasında neden "ötekileştirilmediğimiz bir Türkiye" dileğine "biz" öznesini kullanarak kendisini de katar? Devlet kanalında başrolsün; daha neyin ötekileştirilmesi bu?

 "Valla madem devleti yönetenlerden bu kadar rahatsızsınız, sizin sevdiğiniz sloganla seslenmek boynumuzun borcu: Simit sat, onurlu yaşa! Ya da neyse, size iyi "after party"ler..." 

çağlar ertuğrul hilal kaplan pelikan trt teşkilat tamer karadağlu altın kelebek