ODTÜ'lü öğrencilerden 'Kampüs Cadıları'na tepki: Öcalan'ın etkinliğine katılıp, gazeteci tehdit ediyorlar!

TAKİP ET

Kampüs Cadıları isimli terör örgütü PKK uzantılı oluşumun Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'ı hedef göstermesine ODTÜ'lü öğrencilerden tepki geldi.

Terör örgütü PKK'nın tetikçiliğini yapan "Kampüs Cadıları" isimli oluşum, Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'ı hedef göstermişti. Kampüs Cadıları'na ODTÜ'deki öğrenci girişimi "Kendine Gel ODTÜ"den tepki geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Kampüs Cadıları'na tepki gösteren ve Batuhan Çolak'a destek veren "Kendine Gel ODTÜ" girişiminin açıklaması şöyle:

"Sevgili Okuldaşlarımız, Okulumuzda da faaliyet gösteren "Kampüs Cadıları" adlı yapıyı bir ODTÜ paydaşı olarak tanımadığımızı ve tanıyan tüm paydaşlar ile mevcut ya da potansiyel iletişimimizi keseceğimizi bildiririz.

"Kampüs Cadıları"nın resmî hesaplarından alınan ve Internet Archive ile arşivlenen içerikler, bu yapının kadın dayanışmasını suistimal ederek terör örgütü lehine faaliyet gösterdiğini ortaya koyuyor. İlgili sayısız içerikten üç tanesini paylaşıyoruz:

1. "Kampüs Cadıları"nın terör örgütü PKK'nın ölü mensuplarının ve kurucusu Abdullah Öcalan'ın anıldığı etkinliğe katılması, 2014.

2. "Kampüs Cadıları"nın terör örgütü PKK'nın Suriye koluna mensup Arin Mirkan'ı anması, 2014.


3. "Kampüs Cadıları"nın terör örgütü PKK'nın kurucularından olan Sakine Cansız'ı anması, 2017.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katillerinden Kampüs Cadıları Batuhan Çolak'ı hedef gösterdi!

Batuhan Çolak yazdı: Fırat Çakıroğlu gerçekleri!

kampüs cadıları batuhan çolak fırat çakıroğlu terörist pkk öcalan